Hogyan tegyem TERMÉSZETESEN hosszabbá nemiszervemet? Normális válaszokat pls
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy tegyem természetesen hosszabbá a nemiszervemet NEM TABLETÁK stb
Kor:14/F
2010. szept. 23. 19:04
12/27 anonim válasza:
Hali szerintem még várnod kéne a növesztgetéssel hisz még csak 14 vagy még van sok sok időd de ha nagyon elvagy keseredve tudok egy titkot. Nekem bevált [link] . Csak legyél óvatos és kitartó meg lesz a gyümölcse :)
13/27 anonim válasza:
mond meg a jelszavad. felrakom a kérdésed xD
14/27 A kérdező kommentje:
Nem kamu ha ismernél nem vagyok egy megpöckölsz és bele halok gyerek deaz ilyen komolydolgokban komoly vagyok (Ám volt igazság abban amit mondtál :D XD és köszönöma válaszokat)Ám az ilyen dolgokról nem merek beszélni senkivel még szüleimel sem :S
2010. szept. 23. 19:15
15/27 anonim válasza:
Mi lenne, ha még a tanulással foglalkoznál 14 évesen, többre mennél vele.
A nemi szerved még növésben van nyugalom!
16/27 Kamuuu válasza:
Ott van legalul egyéb kérdések és ott alatta:O
17/27 biohazardxxx válasza:
na de most komolyan segitsetek már?
18/27 anonim válasza:
na de most komolyan, én segítek ha elárulod a jelszavad XD
19/27 anonim válasza:
nyugi....csak visszaélnék vele:D
20/27 Kamuuu válasza:
Jó én se vagyok 1 kemény fiú se ilyen kis cuki fiú tudok hülyülni és komoly is lenni ha kell am meg csak ennyit tudsz tenni hogy vársz nem kell még aggódni hogy milyen:D én is 15 éves vagyok és jó nekem nincs gond vele de am nem foglalkozok vele hogy mekkora meg milyen hanem csak élvezem hogy van :D és élvezni is fogom ha használatra kerül a sor nem a méret a lényeg...:):D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!