Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Problémához vezethet az...

Problémához vezethet az önkielégítés?

Figyelt kérdés
Szinte minde nap kiverem a gatyámba. Az van rajtam, gyorsan csinálom, meg igazából tisztít is. Általában reggel végzem el ezt és utána ugy vagyok egesz nap. Nincsen ezzel problémám, de általában ég hónap használat után rendszeres mosással is teljesen elsárgulnak a gatyáim. Megtelepedhet benne baktérium, vagy ez normális?

2022. júl. 29. 23:32
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
45%
#26 “büdös nem vagyok” van 100 darab tusfürdőm 😂😂😂
2022. júl. 30. 23:39
 32/32 anonim ***** válasza:
26%

A kérdésre: nem.

A teljesen fehér ruha elsárgulhat tőle, ha nincs megfelelően tisztítva.

Alapvetően azt jelzi az elsárgulás, hogy a fehérje lebomlott szabadlevegőn azon az anyagon, amivel érintkezett. (Ha ez egy fehér papír darab lenne, akkor az sárgulna el.)

Ha neked jól esik belespriccelni az alsódba, akkor csináld nyugodtan, de ha valaki meglátja, lehet nem arra gondol elsőre, hogy biztos megszáradt gcis az alsód. Inkább gondolnak majd húgy foltra.

2022. aug. 1. 00:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!