Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Problémához vezethet az...

Problémához vezethet az önkielégítés?

Figyelt kérdés
Szinte minde nap kiverem a gatyámba. Az van rajtam, gyorsan csinálom, meg igazából tisztít is. Általában reggel végzem el ezt és utána ugy vagyok egesz nap. Nincsen ezzel problémám, de általában ég hónap használat után rendszeres mosással is teljesen elsárgulnak a gatyáim. Megtelepedhet benne baktérium, vagy ez normális?

2022. júl. 29. 23:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
64%

Attol meg a sperma ott marad, xsak még krémes is lesz.

Nincs min aggodni, de ne rohaszd a gatyadban mert undi.

Amugy valami feheritos aztatas segithet.

De te magadra mosol? Mert h mondtad h sulis vagy

2022. júl. 30. 00:18
 22/32 A kérdező kommentje:

Picit krémes lesz, igen, de kézkrém nélkül nem tudom kiverni.

Örülök, hogy akkor nem olyan nagy probléma!

Nem magamra mosok, de ha nagyon olyanok a gatyáim, akkor kiöblítem őket mosás előtt

2022. júl. 30. 00:22
 23/32 anonim ***** válasza:
55%
Miben tart akkor öltözés előtt kicsapni? Aztán csak magadat kell le törölni és nyugodtan fel tudsz öltözni, ne legyél már ilyen igénytelen és igen, lehet egeszsegre káros is, meg amúgy még ha te nem is érzed, más érzi a szagàt rajtad, hogy bűzlesz tőle...
2022. júl. 30. 00:27
 24/32 anonim ***** válasza:
67%

De nagy problema!!! Nem hiszem el hogy a 15 hozzaszolasbol arra jutottal hogy OK amit csinalsz! Nem ok! Olyan fertözest szedsz össze amitol 5 even keresztul se fogsz megszabadulni! Urulogustol sürgossegiig mindenki ismerni fog!

Nemhiszem el…

2022. júl. 30. 00:28
 25/32 anonim ***** válasza:
48%

Önkielégítésnél elötte kézmosás, farokmosás, utána farokmosás, kézmosás, tiszta boxer.

Alapvető igényesség. Ez a minimum.

2022. júl. 30. 00:30
 26/32 A kérdező kommentje:

Budos nem vagyok, szerencsére jó a szaglasom, azt érezném.

De akkor megpróbálom nem csinálni.

Van olyan, hogy, amúgy nem is jön ondó, vagy nem jutok el odáig, csak simán a kézkrémet törlöm a gatyámba. De gondolom, az tenyleg nem olyan nagy probléma az elozotol függetlenül

2022. júl. 30. 00:32
 27/32 anonim ***** válasza:
32%
Remélem csak arra megy ki az egész, hogy pár embert triggereljen ezzel az undorítósàggal...
 28/32 A kérdező kommentje:
#25 nem hordok boxert😁😂
 29/32 A kérdező kommentje:
Amúgy nem triggerelek senkit, ha egyszerűen egyáltalán nem gondoltam, hogy ez probléma... csak a gatyáim színe miatt írtam
2022. júl. 30. 01:06
 30/32 anonim ***** válasza:
54%
Jelentve, mert csak kitaláció.
2022. júl. 30. 10:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!