Fiatal fiúként szőrösödik a zacskóm normálisnak számit?
Figyelt kérdés
Minden fiúnak szőrös ott is? Mennyire fog szőrös lenni?2022. júl. 22. 18:33
1/17 anonim válasza:
Igen. Teljesen. Ez a természet rendje.
2/17 anonim válasza:
Ha még csak most szőrösödik, akkor a korod miatt még nem használhatod ezt az oldalt.
3/17 anonim válasza:
Hát, mivel itt 26 a korhatár, annyira nem meglepő.
5/17 anonim válasza:
2 es vannak későn érő fiúk is .Egyébként mi vagy te itt,talán kor figyelő?
6/17 anonim válasza:
Ha esetleg későnérő lenne, akkor nem tenné fel a kérdést, mivel tudná hogy ez természetes.
7/17 anonim válasza:
Igen, nagyon szőrös lesz, de sokan szőrtelenítik, mert jobban szeretik úgy,
8/17 anonim válasza:
Normális, hogy szőrösödik, de az, hogy mennyire lesz szőrös, az egyénfüggő.
Pl. nekem már szőrös a mellkasom és a hasam is, de nálam idősebbeknek van akinek teljesen csupasz...
9/17 anonim válasza:
Igen normális
Az meg a genetikától függ mennyi szőr borìtja majd
10/17 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy szőrösödik. Hogy mennyire lesz az, talán abból is lehet valamelyest következtetni, máshol mennyire szőrösödsz és milyen erős a szőrzeted egyéb területeken. (Nekem például a hasamon és mellkasomon egyáltalán nincs szőr, de láttam már 14 éves fiút, akinek már ott is bőven volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!