Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi lehet annak az oka, ha egy...

Mi lehet annak az oka, ha egy férfinek a férfiassága túl kicsi, a herezacskót is bele számítva? Kell e ezt szégyelleni? Van e orvoslásra lehetőség?

Figyelt kérdés
2022. júl. 22. 07:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz vele. Nekem is 14-15cm. Volt akinek kicsi volt, de több barátnőm is meg volt vele elégedve, ahogy a feleségem is. A heréim miatt én is aggódtam, mert többször megkaptam, hogy kicsik (4.5cm magas és 3cm széles), de az urológus megnyugtatott, hogy teljesen okék.
2022. júl. 22. 16:41
 12/15 A kérdező kommentje:
Bennem egész mély nyomot hagyott a megjegyzés. Elvagyok nagyon keseredve, nincs önbizalmam, csak őrlődök és őrlődök. Nem tudom hová fog vezetni!
2022. júl. 22. 20:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad hagynod, hogy mások véleménye ennyire befolyásoljon. A kis farok nem zár ki a játékból, de a kis önbizalom garantáltan. Szedd össze magad és koncentrálj a jó tulajdonságaidra. Akár írd fel őket egy papírra és minden reggel olvasd végig.
2022. júl. 22. 20:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
De ez még csak nem is kicsi!! A hölgy kereskedjen a lovardában partnert.
2022. júl. 28. 13:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Minden férfinek más méretű és más formájú a pénisze és a herei!Azt jelenti,hogy ahány férfi,annyi fele pénisz!
2023. ápr. 8. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!