Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Puha csomó a bal herémen kb...

Puha csomó a bal herémen kb másfél centi átmérőjű, mintha rögös lenne, de puha mi lehet?

Figyelt kérdés
Tudom sokan kérdezték, de ez nem mellék here, mert nagyobb, és semmi hasonló nem látható a jobb oldalon, tapintással és szabad szemmel is látható hogy valami van bal oldalt ami jobb oldalon nincs. Lehet valami gyulladás, hererákra is gondoltam tanácstalan vagyok..

2022. júl. 14. 22:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt írjuk hogy lehetséges hererák, lehet megrémítünk, miközben csak egy ártalmatlan dologról van szó. Ha megnyugtató választ írunk, akkor pedig lehet amiatt félvállról veszed a dolgot és kezeletlen marad.

Ezzel azt akarom kifejezni, hogy ajánlatos lenne elmenned orvoshoz, aki szakszerűen megállapítja neked a problémát, mert lehet akár komoly dolog is, vagy csak egy egyszerű ártalmatlan probléma.

2022. júl. 14. 22:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet akár megvastagodott ér is, az is puha. De szerintem is az lenne a legcélravezetőbb, ha megnézetnéd orvossal. Nem ciki, neki ez a munkája, egész nap heréket nézeget és csak a munkadarabot látja bennük.

Ha semmi komoly akkor megnyugszol, ha pedig valami olyan ami kezelést igényel, akkor időben el lesz csípve, mielőtt gondot okozna.

Az nem hiszem hogy túlságosan jót tesz neki ha aggodalmadban állandóan fogdosod meg nyomkodod, akármi is legyen az.

2022. júl. 14. 22:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet akar egy ciszta is
2022. júl. 15. 01:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál fék miatt és csak 1 hónap mulva megyek kontrollra, szóval akkor megemlítem neki, de kontroll előtt megint felkeresni nem szeretném.
2022. júl. 15. 12:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy borsó nagyságú csomó a bal heremnel.Az urologusom szerint a mellekherenel az ondó vezeték le van szukulve és sperma pangas van.Igaza van.Ha többször masztizok szinte teljesen éltünik.Nem kell megijedned,nem rosszindulatú a daganat.Tehat nem hererak.
2022. nov. 22. 11:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Azért ezt így kijelenteni elég felelőtlenség. Te onnan tudod a saját problémádról hogy nem rosszindulatú, hogy elmentél vele orvoshoz, aki megvizsgált. Tehát a kérdezőnek is érdemes elmenni, hogy ez kiderüljön, ugyanis 1-2 hasonló tünet nem biztos hogy egyforma problémára utal.

Nem megijeszteni akarom a kérdezőt, hanem csak hogy kezelje helyén a dolgot, és orvossal nézesse meg.

2022. nov. 23. 07:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!