Férfiak! Ti tudjàtok mozgatni a padlizsánotokat?
Figyelt kérdés
Én sajna nem tudom a választ mert nő vagyok és eskü érdekel hogy tudják e.2022. júl. 11. 22:01
2/10 anonim válasza:
Mi a retek az a padlizsán?
A faszra gondolsz?
Azt igen😂
3/10 anonim válasza:
Jó móka lenne úgy mozgatni, mint a végtagokat, de sajnos csak minimálisan. 😔
4/10 anonim válasza:
Mereven igen, lankadtan nem igazán.
5/10 anonim válasza:
Te inkább egy kislány vagy ha nem tudod megfelelően és kulturáltan kifejezni magad.
6/10 anonim válasza:
Nemtől függetlenül bárki képes arréb rakni egy padlizsánt, még a legnagyobb méretűt is..
7/10 anonim válasza:
Mi idén csak paradicsomot ültettünk.
8/10 anonim válasza:
Én még meg is főzöm, ha éppen arra támad gusztusom. Jó kis krémet lehet belőle csinálni.
9/10 anonim válasza:
Belerakom a barackodba azt meglatod:D
10/10 anonim válasza:
Nem kell a "padlizsánt" külön mozgatni, hacsak nem akarsz vele propellerezni vagy a törölközőt ráakasztani. Szex közben pedig úgyis az egész testtel együtt mozog, amit majd érezni fogsz, ha ott tartasz majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!