Mi lehet a probléma? (+18)
10-es Ebből megint annyit értek mint az 5-ös-ből...
Az, hogy szerinte ez probléma, az már csak az ő "véleménye" az, hogy ténylegesen mi lesz a jövőben, azt senki sem tudja előre. Az ahogy ő hozzá állt, az nem egy normális emberhez méltó. De ha már itt tartunk, akkor te is igazán kifejthetnéd, hogy végülis miért igaz ez rám. Mert ha te is csak azt tudod mondani, hogy "mert én azt mondtam" akkor ott vagyunk ahol a part szakad. Mennyire igaza volt azoknak akik privátban kerestek fel...
12es vagyok, sajnos van akitől hiába vársz normális választ 😅
Megértelek, hogy nehéz döntés, amit tudok esetleg ez irányban javasolni, hogy olvass fórumot, tapasztalatokat, az adhat némi segítséget, pl innen: [link]
hagyjatok már ezt komment harcot mi értelme ?
hogy vagy most javult már szitu ?
Mozog bör rendesen ?
Én megértelek egyreszt funkcio miatt csinaljak sokan h érzeketlenebb legyen makk másrészt van akinek rövidebb bör igy fel/ lecsuszik, ki hogy mnondja kezdésnek legközelebb par ora majd 1nap majd 2nap majd igy tovabb és persze mozgasd bört rajta azért van és metélés témát hagyjatok nem zavarja bőr mert kell az :D
14-es, igen, rájöttem :) Köszönöm szépen! Azonnal rá is nézek! :)
15-ös, tudod, világ életemben utáltam ezt a "komment amperkodást" de úgy kipihentem magam, hogy gondoltam felveszem én is a kesztyűt :) Kezdek ráérezni az ízére :D
Köszönöm kérdésed, és igen! A szitu javult, mozog rendesen, így van, pont emiatt próbálkozom vele én is. Hátha picit érzéketlenebb lesz. Igyekszem tartani ezt az 1 órás 1-2 napos próbákat!
Így van, itt még van választási lehetőség, ha nem működne, akkor vissza lehet húzni. :)
Mennyivel könnyebb úgy beszélgetni, hogy vannak akik értik mit akarok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!