Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mitől fáj a bal herém?

Mitől fáj a bal herém?

Figyelt kérdés
Néhány alkalommal fáj a herém elég tompán, néha enyhén nyilaló, lüktető módon. Megvizsgáltam fürdés közben és kb 15 perc után sem találtam semmi csomót rajta, viszont érzékeny volt és "fájt". Nagyon keményen ülő életmódot folytatok, programozó vagyok home office-ban... A lábaimat gyakran teszem keresztbe és vannak szűkebb nadrágjaim. Többnyire mozgás közben jön elő ritkán, akkor 1-2 napig tart. Az elmúlt pár hétben stressz miatt sosem sikerült orgazmusig jutnom sok idő után sem, kivéve ma reggel. Mi lehet a fájdalom oka? Ugye nincs esély daganatra? Orvoshoz megyek vele majd két hét múlva, van időpontom. Bocsánat, ha írtam irreleváns információt is, de mindent le akartam írni, ami ezzel összefüggésbe hozható. 23 éves vagyok. Azt kihagytam, hogy tegnap kezdett el fájni és még mindig tart, van hogy egy hónapra a túlzott érzékenység és minden más is elmúlik.

2022. júl. 1. 00:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A túl szűk ruhát hanyagold mindenképp, home Office miatt , ha épp nem látnak webkamerán, stb kb meztelen is lehetnél.
2022. júl. 1. 00:50
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
mihamarabb nézesd meg nehogy mellékhere gyulladás legyen
2022. júl. 1. 00:53
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Nem akarlak megijeszteni, de a daganat esélyét csak egy orvos tudja megmondani. De ne legyen így. Lehet, hogy be van gyulladva a prosztatád. A pisilés nem szokott csípni?
2022. júl. 1. 00:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem így kezdődött a krónikus prosztatagyulladás. A jobb herém folyamatosan fájt. Elmentem egy urológushoz, megvizsgált, de nem talált semmit. Akkor megnyugodtam, még meg is szűnt a fájdalom. Aztán másfél hónap múlva jött a több hetes pokol. Állandó vizelési inger, de csak alig tudtam vizelni, fájt mind a két herém, nem volt merevedésem. Vagy ha mégis, akkor nem túl tartós, illetve az ejakuláció is inkább fájdalmas volt mint élvezet. Visszamentem az orvoshoz, újra megvizsgált, volt labor is. A diagnózis nem bakteriális krónikus porsztatagyulladás. Hetekig gyulladáscsökkentőkön éltem, két(!) hónapig Proxelan kúpot kellett használni. Szerencsémre a főbb tünetek pár hét alatt enyhültek, illetve megszűntek. Végig alszom az éjszakát, nincs állandó vizelési ingerem, a nemi életem is visszatért a megszokotthoz. A prosztatám normál méretű, nem érzékeny, ennek ellenére az orvos most szabalpálmát szedet velem. Jövő hónapban megyek az egy éves kontrollra.
2022. júl. 1. 08:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem sem vizelési gondok, sem merevedési gondol sem fájdalmas orgazmus nem lépett fel, a vizelet sem csíp. Mára a fájdalom tejesen elmúlt fájdalomcsillapító nélkül is (egyet sem vettem be) de két hét múlva azért említem az orvosnak.
2022. júl. 1. 09:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennek örülök, drukkolok, hogy így is maradjon!
2022. júl. 1. 12:50
 7/7 NTBS ***** válasza:
Menj el kivizsgálásra. Bármi lehet.
2022. júl. 3. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!