Ez mitől lehet? Egyáltalán mi ez?
Figyelt kérdés
17/f vagyok. Egy ideje észrevettem magamon azt, hogy a férfiak felizgatnak szexuálisan, viszont amikor önkielégítek férfiak képére és elélvezek, azonnal elfog a bűntudat és az undor. Ezek mellett képtelen lennék szerelmes lenni egy velem azonos neművel. Ha arra gondolok, hogy párkapcsolatom lesz később, akkor minden esetben egy lányt képzelek el. Késöbb családot is szeretnék. Szoktam azon ábrándozni, hogy lesz egy feleségem, meg egy gyerekem. Meleg elvileg nem lehetek, mert ugye szerelembe esni nem tudnék egy férfi iránt, de akkor ez pontosan mi? Elképzelhető, hogy a tesztoszteron ingadozás miatt érzek ilyen vágyakat?2022. jún. 27. 16:14
2/7 anonim válasza:
Vannak biszex hajlamaid és ez okoz lelkiismeretfurdalást amikor férfiakra felizgulsz.
Ettől még nem vagy meleg.
Hogy milyen vágyaknak, milyen teret engedsz az életedben, az pedig a te döntésed.
3/7 A kérdező kommentje:
A biszexre én is gondoltam, de mint említettem, nem tudnék szerelmes lenni férfiba. A jövőképemben semmilyen formában se kapna helyet egy férfi társ. Itt bukik el az egész.
2022. jún. 27. 16:33
4/7 anonim válasza:
Ne keverd a bigámiával. Ez csak a szexuális beállítottságra vonatkozik.
5/7 anonim válasza:
Nem kell szerelmesnek lenned ahhoz, hogy biszex legyél. Szexuálisan mind a két nemhez vonzódsz, tehát biszexuális vagy. Pasikkal csak szex és ennyi.
Bűntudatot pedig azért érzel, mert ezt nem fogadtad el még önmagadban.
6/7 anonim válasza:
A biszex hajlamhoz nem kell szerelmesnek lenni tudni egy férfiba. Illetve ha vannak is ilyen vágyaid, az nem jelenti azt hogy szexelned is kell egy férfival. Ha undorodsz tőle, ne éld meg valódi férfival, nem kötelező.
7/7 anonim válasza:
Ezt nem lehet ilyen egyszerűen megoldani hogy én meleg vagyok, ő hetero azott meg biszex. Egy hetero fiúnak sem fog minden lány tetszeni csakmert hetero. Ugyan úgy mint ha biszex vagy vagy meleg vagy lesznek preferenciáid. Lehet tetszenek a lányok, meg a lányos fiúk. Lehet tetszik ha egy lánynak rövid haja van de fiúknál jobban tetszik a hosszú haj. Lehet egy lánnyal el tudsz képzelni egy hosszabb kapcsolatot, a fiúk meg csak szexuálisan érdekelnek. Ezt saját magadnak kell kitapasztalnod. Lehet 1-2 dolog ezt hátráltatja. Pl. vannak melegeket, biszexek akik sokáig homofóbok voltak. Egy a lényeg, ne utáld magad se másokat, ne okozz problémát se magadnak, se másoknak. Ne csalj meg senkit, ne legyen olyan párod aki megcsalhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!