Fiúk! Hogy borotválkoztatok először?
Figyelt kérdés
Mármint, csak gondoltatok egyet, hogy most, vagy mások szoltak, vagy esetleg lánnyal való találkozás előtt? Kort is !2010. szept. 19. 17:52
3/6 anonim válasza:
Én sztem 15-16 éves koromban lezdtem borotválkozni. Hát, másoktól is hallottam, hogy borotválkonom kellen, meg már én is észre vettem a szőrösödét:)
Szertintem azt érezdni fogod, hogy mikor akkora a szőröd, hogy már borotválokzni kelljen.
4/6 anonim válasza:
kb 14éves koromba ollózgattam aztán fajult a helyzet és félév-évre rá borotva...
5/6 anonim válasza:
én a 17-ik szülinapomon, azzal a borotvával, amit anyuéktól kaptam xD
6/6 anonim válasza:
A bajusznál nő eleinte jelentősebben, így ott lehet edzeni.
Nekem volt olyan ismerősöm, aki a katonaságnál 1. nap borotválkozott először - és ott elég tempósan is kell - hát úgy jött ki a fürdőből, mint aki egy horrorfilmből lépett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!