Miért izzad a fenekem?
Figyelt kérdés
2022. jún. 8. 09:50
1/7 A kérdező kommentje:
Decemberben kezdődött, tehát még azt sem lehet mondani, h a meleg miatt, és 100% os pamut alsónadragot hordok naponta ennek köszönhetően szunetekbe is cserélem.... Télen/nyáron egyaránt izzad nem vagyok túl súlyos sem ezért nem értem mi a probléma, valaki tudna segíteni?.. Nagyon megkonnyitené az életemet, már nagyon rástresszelek, lehet e miatt is csak rosszabb, de egyszerűen nem tudok nem erre gondolni... :((( so help mee:😔
2022. jún. 8. 09:53
2/7 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem fenn áll a pajzsmirigy túl működés is.... Ugyanis rám jön lnek bizonyom hőhullámok is , plussz az izzadáss..
2022. jún. 8. 09:57
3/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, h itthon hiába mondom mert csak annyit mondanak, h biztos a kor miatt van, de sztem ez már betegség...
2022. jún. 8. 16:02
4/7 anonim válasza:
Ugyanazért amiért minden más testrészed is. Hűti magát a test.
Ha úgy gondolod, hogy ez eddig nálad nem jelentkezett, és gond van vele, akkor beszélj a háziorvosoddal.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod ! Vmi betegség lehet a háttérbe szerinted?..
2022. jún. 8. 19:17
6/7 anonim válasza:
Nincs semmi prózai oka. Ha testessbb vagy, akkor lehet összeérnek a farpofáid és a verejték ott jobban megtapad. Alsógatya anyaga is okozhatja.
7/7 A kérdező kommentje:
6/6 inkább vékony vagyok mint testesebb:( vmi tipp, h hogy lehet elmulasztani, h ott izzadjon? (Nagyon megköszönném)
2022. jún. 15. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!