Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 42 évesen súlyos abszolút...

42 évesen súlyos abszolút fitymaszűkület esetén csak a teljes körülmetélés a megoldás?

Figyelt kérdés
2022. máj. 27. 08:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Urológushoz kell menni. Fitymaszűkület kialakulhat sok más ok miatt felnőttkorban is. Pl. berepedt és hegesedett. Cukorbetegnél be szokott gyulladni, de ez talán elkerülhető, ha hátrahúzott fitymával pisilnek és nem bele az előbőrbe. Szóval irány a doki. Én a végleges megoldást választanám a helyedben. Kellemetlen a vizsgálat, megalázó a műtét, de utána a testképed és az önbizalmad helyre fog állni, hogy majd azt mondod bár évekkel ezelőtt megcsináltattam volna!
2022. máj. 29. 09:59
 12/13 anonim ***** válasza:
72%
Ilyenkor csak a teljes körülmetélés a megbízható megoldást. Egyébként meg a fitymaszűkület bármilyen életkorban kialakulhat; egy régi gimis barátomat 60 évesen kellett körülmetélni.
júl. 15. 16:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Elmondásod alapján igen, valószínűleg csak a metélés lesz a megoldás. Szerintem gyorsan keress fel egy urológust! Nekem anno hasonló gondjaim voltak és TB alapon megcsinálták. Nyugi, rendesen fogod tudni használni a szerszámot! Ha van választásod, akkor kérd, hogy a fityma belső feléből minél több maradjon meg, mert annál kevesebb érzékvesztéssel jár a dolog!
okt. 26. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!