Nudista strandon mennyire tolerálják ha a 15-16 éves fiúknak feláll?
Figyelt kérdés
Nyáron mennénk nudista strandra de egy 15-16 éves fiú nem tudja kontrolálni úgy a merevedését mint egy huszonéves2022. máj. 25. 17:47
11/19 anonim válasza:
Az természetes, hogy nem tudod annyira kontrollálni, de biztosan viszel magaddal törölközőt, azzal egyszerűen el tudod takarni. Így te is nyugodtan strandolhatsz és afelől is nyugodt lehetsz, hogy mást se fogsz zavarni.
12/19 anonim válasza:
Ha látják, hogy áll, legalább "működik".
Szerintem sokkal cikibb lesz, ha egy lány meglátja és összecsapva a kezét annyit mond, hogy "ez mind?". Nyilván nem lesz ilyen, mert nem lelki sebeket akar szerezni egymásnak.
Csak el kell menni és lazulni. Nem pedig fejben maszturbálni. Egyébként meg hideg zuhany és lelankad.
13/19 anonim válasza:
senkit nem érdekel ha netán félig meddig merevedésed van, ez természetes ebben a korban, ha nem ott kezded kicsapni a csajokat stírölve
14/19 anonim válasza:
Én is ennyi idősen voltam először és nekem is felállt. Ilyenkor vagy hasra feküdtem, vagy elmentem fürdeni, vagy csak könnyítettem magamon a mosdóban. No para 20f
15/19 anonim válasza:
Minden csaj látott már ilyet a nudista strandon, senkit nem fog érdekelni. Bemégy a vízbe, ennyi.
Ha viszont álló brével fel-alá járkálsz akkor rövid időn belül megjelenhet 1-2 izmosabb apuka, aki megkér rá, pakolj és menj haza. Most azonnal.
16/19 anonim válasza:
#15 ezért nem árt ha a te apád is izmos
17/19 anonim válasza:
senkit nem fog érdekelni. nyilván fizetős nudista strandon más a helyzet, de max bemész a vízbe addig. de lehet hogy sokaknak még tetszeni is fog
19/19 anonim válasza:
Nem csak ilyen fiatalon nem lehet kontrollálni. Én 25 vagyok, de így is gyakran feláll.
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!