Ma el kell mennem uszodába prosztatagyulladással, veszélyes?
Már megígértem és nem mondhatom le viszont 2 éve (mióta megvan a gyulladás) nem voltam klóros vízben.
Csak sima természetes vízben voltam, mert mindig féltem, hogy baromira fog fájni a húgycsövem. Még a saját nyálamtól is baromira fáj, és volt olyan(hiába van úgy elvileg, hogy nem tud belemenni semmi a húgycsőbe, valahogy ha a makkomra kerül, már érzem, hogy baj lesz és egy idő után istentelenül fáj) belement a canesten és volt, hogy a vízalapú síkosítótól is annyira fájt, hogy majdnem kárt tettem magamban.
A kérdésem: ha uszodába megyek, akkor hasonlóra számíthatok a klórral is?
Eléggé rettegek, de már semmiképpen sem tudom lemondani. (Nő is van a dologban és én jeleztem korábban, hogy megyek strandra, de azt hittem csak édesvízre gondolnak)
Az megoldás lehet, ha egy befőttesgumit és egy nylon zacskót alkalmazok a fürdőgatyám alatt szigetelés céljából?
Neked nem valami húgyúti fertőzésed van?
Nem tud egyébként belemenni. A saját bőröd nem véd? Vagy körül vagy metélve?
A befőttes gumi vagy elszorít és fájni fog, vagy ha laza, akkor leesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!