Mekkora az ideális pénisz méret, hány éves korig nő?
Itt azt írják hogy 12.9–13.97 cm között van az átlag, szóval nagyjából ami e között van azt lehet ideálisnak mondani. (gondolom)
Nem, tényleg ekkora az átlag, nyilván minden rassz benne van és minden korosztály is, márpedig ezeken belül elég nagy különbségek vannak. Az időskori tesztoszteronszint-csökkenéstől például csökken a pénisz mérete is.
Szerintem nincs univerzális "ideális péniszméret", az az ideális, ha a passzol a partner méreteivel, a túl kicsi és túl nagy ugyanúgy lehet rossz. Az az ideális, ami a partnernek jó.
Végleges mérete gondolom a serdülőkor végére alakul ki, bár bevallom, most nem erőltettem meg magam és nem gugliztam rá, azt te is megteheted. :)
Egy átlagos vagina hossza 16 cm.
Magyarországon 12-14 cm az átlag hossz, de egyébként a vastagság a lényeg. Lehet 18 centis farkad, ha nem tudod használni, akkor cseszheted.
Azért itt vannak bajok. Egy átlagos hüvely hossza 8 cm, és nincsenek óriási eltérések egyik irányba sem, 16 cm-es hüvely nem valószínű, hogy valaha is előfordult volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!