Mennyi lenne az ideális maszturbáció egy héten?
Azért kérdezem , mert nem vagyok megelégedve a pénisz méretemmel. Mereven kb. 13-14 cm és 16 éves vagyok, lankadtan pedig 8 cm. Van még esély , hogy fog nőni ? Mert szerintem későn érő vagyok , bajszom kb most kezdett nőni , de szinte van is meg nem is mert csak nagyon kozelrol lehet eszrevenni,par szal es meg pihes.
Ami zavaró még az a péniszem vastagsága. Nem mértem, de elég vékonynak tűnik . A Korral vastagodni fog vagy ez hogy van ? Kb. 14 évesen maszturbáltam először, és volt olyan hónap , amikor hetente 2*,3* , volt amikor csak egyszer csinaltam. Mostanaban viszont van amikor napi 2 neha , de altalaban napi 1 , ugy gondolom h ez sok. Ugyhogy megprobalom azt h minden masnap, harmadnap . Vagy szerintetek mennyitől nőhet a legtöbbet ? Tudom hogy nagyon hülye kérdések, de nagyon aggódok ezek miatt, szóval nagyon megköszönöm annak, aki válaszol a kérdésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!