Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogyan tudnék leállni a...

Hogyan tudnék leállni a maszturbálással?

Figyelt kérdés

Katolikus suliba járok, ahol már év elején is mondták hogy nem szabad ezt csinálni, de én nem igazán bírok leállni vele teljesen.

Azért merült fel most hogy komolyan kellene venni, mert egy osztálytársam lebukott a nevelőtanár előtt a koliban, hogy zuhanyzás közben csinálta, és most behívták a szüleit, és lehet jövőre már nem járhat ide.

Szóval a kérdésem az lenne, hogyan lehet leszokni erről teljesen?

2022. máj. 10. 15:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szval úgy csináltad, hogy bárki láthassa? Téged se az eszedért fizetnek... ha ennyire nagy a terror odabent, csináld éjjel a paplan alatt, mikor mindenki alszik, a nevelők se fognak félóránként bejárkálni. Ha van kimenőd, menj ki az erdőbe. Vagy fülkés wc-be zárkózz be...
2022. máj. 11. 18:31
 12/15 A kérdező kommentje:

Nem én buktam le...

csak beparáztam

2022. máj. 11. 18:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem példát statuálnak. Sikerrel jártak, ahogy látom. Csináld a fentiek szerint, ha jól esik. Ne hagyd, hogy elcsessze az életed az a pár ember, akik több mint 2000 éve túltolták a füvet.

Üdv, egy természettudós

2022. máj. 11. 18:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Én két katolikus iskolába is jártam és nyugodt lelkiismerettel recskáztam. Végül is ezzel kezdik el a fiúk a szexuális életüket. A zuhanyzóban is nyugodtan kiverheted (persze azért akkor, amikor egyedül vagy) emiatt nem rúghatnak ki. Mi köze van bárkinek hozzá? Ennyiből a közös zuhanyzót is be kellene tiltani, mert látjátok egymás farkát...

Nyugi, ne csinálj ebből gondot!

2022. máj. 17. 10:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Minek kellene leállni... Ha lesz állandó barátnőd, akkor sem biztos, hogy megteszed... :D
2022. jún. 9. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!