Már 2 éve prosztatagyulladásom van féljek, hogy
elrákosodik?
Figyelt kérdés
Semmilyen bajtériumot vagy fertőzést nem mutattak ki nálam... Egyedül a vörösvértest szám volt nagyobb, tehát vér van a vizeletemben. Vannak időszakok amikor eléggé szagos de mostanában nem volt annyi baj vele. Valószínűleg az IBS mellé jött ki. Sok gyulladáscsökkentőt szedtem de már mindegyikhez hozzászokott a szervezetem és most egy időre leálltam velük.
Van, hogy ejakuláció után a vizelés fáj, de amúgy nincs váladékozás vagy nehéz vizelés... Kissé kételkedem is benne, hogy gyulladásom van, még akkor is ha a gyulladáscsökkentőktől jobb lett. Mit tegyek, olyan sokára kaptam időpontot az orvoshoz?
Próbálom minél többször üríteni a tárat, de már alig akar felállni, mert egyáltalán nem kívánom. Amit még észrevettem az az, hogy bármi éri a makkom felületét de legfőképp nyál, akkor egyből olyan, mintha hugyúti fertőzést keptam volna és kb 2 hétig el sem múlik
Tényleg nem kötözködni szeretnék, de a fenti 3 pontból melyiket vitatja édesapád orvosa?
2022. máj. 6. 19:16
12/16 anonim válasza:
Azt mondta 1 éves gyógyszeres kezelés után hogy az már nem fog használni, ezért műtét lesz. A gyógyszert neki már fölösleges szedni, plusz már rákos és ez nem önállóan alakult ki nála, hanem a gyulladás következtében. Hiába próbáltok kötözködni velem, de az úgy igaz ahogy írom és kívánom hogy se ti, se az apátok ne essen ilyenbe. A könyvek és szakirodalom csak egy leírás, minden emberi szervezet más. Van aki már pár hónap sűrű vizelési inger után elmegy vizsgálatra és megállapítja az orvos hogy előrehaladott és még rákos is. Apám is így járt.
2022. máj. 6. 19:26
13/16 anonim válasza:
Minden együttérzésem a helyzetetekkel kapcsolatban és hangsúlyznám, hogy tényleg nem kötözködni szeretnék. De ha jól értem, akkor édesapád már az első vizsgálatkor előrehaladott prosztatarákban szenvedett (amire pár hónap panaszos időszak után ment el)? Hol a korábbi gyulladás és az 1 éves gyógyszeres kezelés? (milyen gyógyszer került alkalmazásra?) Természetesen ha nem szeretnél, akkor ezekre ne válaszolj, de szakmai szempontból továbbra is sok ellentmondás van a történetben és mostmár őszintén érdekelne ezek feloldása. Édesapádnak jobbulást!
2022. máj. 6. 19:37
14/16 anonim válasza:
Nálam is krónikus prosztatagyulladást állapítottak meg. Most éppen tünetmentes vagyok. 3 urológusnál is jártam, mindhárom megnyugtatott, hogy nincs összefüggés a prosztatagyulladás és a rák között. Az egyiknek a fő szakterülete az urológiai daganatos megbetegedések kezelése. Egy fórumon megismertem egy sorstársat, ő már régóta küzd vele. Már abba is belemenne, hogy kivegyék a prosztatáját, de egy orvos se hajlandó a műtétre. Pedig már ott tart, hogy öngyilkos lesz, nem bírja tovább. Lehet, hogy már meg is tette, mert egy ideje nem válaszol az üzenetekre.
2022. máj. 6. 20:09
15/16 anonim válasza:
#13, köszi! Semmi esetre sem írok ide konkrétan semmit. Nincs semmiféle ellentmondás, szerinted lenne értelme itt vetíteni? Ez van sajnos, leírtam apám saját esetét. Van egy 70 éves ismerősünk, neki 1 éve kezdődött a vizelési gond, nem ment orvoshoz és már véres a vizelete, szóval csak ennyire veszélyes egy prosztata gyulladás.
2022. máj. 7. 10:58
16/16 anonim válasza:
Nem állítottam, hogy "vetítesz", de valamit akkor minimum erősen félreértettél az orvosnál, mert amit a prosztatagyulladásról leírtál az szakmai szempontból nonszensz. A vizelési panaszokat pedig nem csak prosztatagyulladás okozhatja. Mégegyszer jobbulást Édesapádnak!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!