Mitol lehet ez, vajon prosztatagyulladas?
Figyelt kérdés
Kb 6 honapja jelentkezett, h9gy onkielegites utan neha csipo/ég to erzest ereztem. Utana tea fogyasztasra rendbe jott egy ideig. Most 2 honapja megint jelentkezett es volt 1 het amikor ereg egeto erzest ereztem az anusom kornyeken es a hogycsovembe a nap eggyes szakaszain. Megint elkezdtem cickafark teat fogyasztani mezzel 1,5 hetig es semmi panaszom nem volt. Kb 4 napja abbahagytam es kimentem a barataimmmal egy sorozgetesre. Amikor hazaertem ra 2 orara megint jelentkezett es azota enyhen de megint egeto erzest erzek. A heten fogok beszelni orvossal is, de felek nehogy komoly baj legyen. Most sok tanulnivalom van es kb egesz nap ulok. Szerintetek mi lehet?2022. febr. 13. 11:49
1/7 A kérdező kommentje:
19f
2022. febr. 13. 11:50
2/7 A kérdező kommentje:
Egesz ejjel es reggel fajt most megittam egy teat es mar sokkal jobb, mi lehet ez. A raktol felek de az nem mulna el teatol szerintem. Velemenyek?
2022. febr. 13. 12:12
3/7 anonim válasza:
A te korodban a prosztatarák esélye szinte 0. Gyulladás lehet, de egyszerűbb, ha felkeresel egy urológust, aki megvizsgál.
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a megnyuktato szavakat, a heten Penteken kaptam idopontot csaladorvosnal:)
2022. febr. 13. 14:15
5/7 anonim válasza:
Őszintén szólva én nem szeretem gyógyszert szedni, hanem teázok, és egyéb gyógynövényeket használok elsősorban, de az lehetetlen hogy 1 tea után 2 órával már ne legyen gondod.
A leírás alapján gyulladás van a szervezetben, amit antibiotikum nélkül nem fogsz tudni kikezelni. Azonban egy bögre gyógytea és pikk pakk jól vagy, nos, ez arra utal hogy eléggé pszicho rész is van benne.
6/7 anonim válasza:
Panaszaid háttérben idült prosztatagyulladás állhat, urológiai szakvizsgálat lenne javasolt. Családorvos nem tudom mennyire tudja ezt kivizsgálni (pl. rektális prosztatavizsgálatot végez-e), ill. mennyire áll neki kezelni (és ha nekiáll azt mennyire szakszerűen tudja megtenni). Vizeletvizsgálat is mindenképpen indokolt.
7/7 anonim válasza:
Menny el egy urologushoz is. Engem a családorvosom oda küldött és 1 labor után kaptam rá gyógyszert, kb megváltás volt a fájdalom eltűnése. Bár még van egy enyhe diszkomfort érzésem ág ás föld az elejéhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!