Prosztatagyulladásból mennyi idő a teljes felépülés ha felfázás miatt alakult ki? (22 F)
Felfázás miatt prosztatagyulladás??? :D
Ez is olyan, mint hogy lehet-e a WC-n HIV fertőzést kapni, igaz? Lehet, csak kényelmetlen.
A prosztatagyulladás egy bakteriális betegség, amit nemi úton lehet elkapni, vagy pedig, ha műtöttek, esetleg folyamatosan bent levő katétered van. Nincsen ilyen, hogy felfázol, és prosztatagyulladást kapsz, ez mese.
A teljes felépülés kb 4-6 hetes antibiotikum terápia után kb. 80%-ban fordul elő, a maradék esetben krónikus gyulladás alakul ki a prosztatában, amit kb. a Jóisten tud kiszedni onnan.
1-es te hol élsz? Mi az hogy csak és kizárólag nemibetegség okozza?
Értem én hogy okosnak képzeled magad, de legalább ne osztanád tovább a blődséged. Egy dologban van igazad, mégpedig abban, hogy bakteriális fertőzés.
Kérdező!
A teljes felépülés mértéke függ a baktérium fajtájától és a gyulladás a fertőzés mértékétől. Mihamarabb keress fel orvost, és kezdjétek el kezelni. Súlyos és rosszabb esetben sajnos akár a herékre, mellékherékre is átterjedhet, amely viszont akár terméketlenné is teheti az ondót.
Amivel az orvosi kezelést kiegészítheted, az homoktövis velő, tökmagolaj, vörösáfonya, ursinol, hidegen sajtolt szőlőmagolaj az antioxidáns tartalma miatt.
#2-es, még felsoroltam, hogy a nemi betegségen kívül még műtéti fertőzés vagy pedig katéter is okozhatja. Nézzél már utána a szakirodalomban. Feltételezem, a kérdező nem 70 éves, vagy pedig nincsen olyan anomális, ami folyamatos bentlévő katétert tenne szükségessé.
Egy biztos, hogyha valaki férfiként leül a hideg köre, attól hétszentség, hogy nem kap prosztatagyulladást.
Kiegészítő kezelésként javasolom az Urogin-tinktúrát.
Jó gyógyulást Isten áldásával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!