Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Konditerem 16 évesen?

Konditerem 16 évesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szerintetek lehet kondiba menni 16 évesen, nem fognak hülyének nézni?

Gyúrni nem szeretnék, szimplán csak a kardio gépeket használni a fogyásra.

2022. ápr. 30. 19:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehet menni, nem hinném ott van valami korhatáros korlátozás...
2022. ápr. 30. 19:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fürdőruhában és úszósapkában mész, nem fognak hülyének nézni. De kardió miatt én nem fizetnék. Itt a jó idő, lehet ingyen gyalogolni, kocogni, kirándulni, biciklizni.
2022. ápr. 30. 19:44
 3/12 anonim ***** válasza:
Örülni fognak....és tök jó hogy kicsit sportolni akarsz.
2022. ápr. 30. 19:48
 4/12 anonim ***** válasza:
magasságod?
2022. ápr. 30. 19:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Rengeteg 16 éves jár. Meg aztán a többi ott edző ember nem fogja konkrétan tudni a korodat, nincs a homlokodra írva. Meg aztán ha veszel bérletet, az ott dolgozók se feltétlen tudják meg a korodat. Pl. jártam már olyan helyen, ahol például elkérték a diákigazolványt amikor bérletet vettem, de volt, ahol csak szimplán odaadták a bérletet és ennyi. Szóval na, ha csak nincs a homlokodra írva az, hogy 16 vagy, nagyon senki se fogja tudni, meg aztán tényleg senkit se érdekel.
2022. ápr. 30. 20:06
 6/12 anonim ***** válasza:

Senkit nem érdekel sem a korod, sem a célod, és az sem hogy nézel ki.

Fogyáshoz minek kardió gépek? Ha mozogni akarsz, akkor menj el sétálni, futni, biciklizni, tornázz otthon, az ingyen van. A testsúlyod csökkentéséhez nagyon nem járulsz hozzá, ahhoz főleg az étkezéseden kell változtatni.

2022. ápr. 30. 20:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem fognak kinézni, nyugodtan mehetsz, csak vigyázz, ha esetleg súlyzózól is, ne vidd túlzásba, ne tedd tönkre az ízületeidet! Kis futás, kis erősítés nem árt.
2022. ápr. 30. 21:38
 8/12 A kérdező kommentje:

Nem csak kardiózni akarok, hanem lábra illetve hátra erősíteni, a fogyás csak az egyik része lenne, kb 180-82cm vagyok.

Súlyzózni nem akarok, mert szeretnék még nőni xD.

2022. ápr. 30. 21:56
 9/12 anonim ***** válasza:
Szüleid mekkorák?
2022. ápr. 30. 23:43
 10/12 A kérdező kommentje:
Kisebbek mint én :D
2022. máj. 1. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!