Nem értem még mindig.. lehet én lovagolok rajta de akkor sem tetszik?
Hali!Esküszöm ez a kérdés az utolsó ilyen témával de esküszöm érdekel,hogy hogyan javithatnám ki ezt.Volt pár kérdésem ezzel kapcsolatban,de még mindig nem értem.Röviden amit leirtam annyi volt,hogy büdös vagyok visszajelzések szerint.Bár családomtól nem kaptam eféle kijelentést.(Anyámtól is kérdeztem de azt mondta nem vagyok az).Persze iskolában baszogatnak emiatt.Ráadásul úgy,hogy fürdök mindennap,rendesen táplálkozom,golyós deo,parfüm,nem vagyok túlsúlyos,mindig új ruha bárhová,borotvákozás,viszont nagyon izzadós vagyok,eü problémám nincs.
Év elején volt tényleg ebből problémám de azóta elkezd rá nagyon odafigyelni,hogy ilyenek ne történjenek meg.Rendesen ápolom magam!(RÖVIDEN)
Na következő része a dolognak,hogy ugye busszal járok iskolába,és hát nem szivesen néznek rám, mármint elnéznek tőlem,köhögnek,az orrukat piszkálják,nem mernek rámnézni,DE akik mellettem ülnek suliba semmi problémájuk nincs, de ha más mellé kerülök,valahogy elkezdenek furcsán reagálni/viselkedni,és ugyan ez.Nem értem, kajak velem van a baj?Mindent megteszek azért,hogy ne legyek büdös,ápolt legyek és valahogy kinézzek,de valahogy mégis zavar,hogy ignorálnak,és nekik nem más vagyok mint egy büdös ember.De valaki irta már nekem, hogy biztos csak basztatnak, de nagyon nem úgy látszik.Valaki erre valami ellenszer?Esküszöm nem értem.HELP
Nekem több olyan ismerősöm is volt, aki állandóan finghez haonló szagot árasztott. Nem erősen, de érezhetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!