Vizelés után csepegés?
Figyelt kérdés
23 éves fiú vagyok. Sok éve megfigyeltem már, hogy néhány csepp vizelet jön vizelés után. Mostanában viszont van hogy (nem mindig) akár 5-7 csepp is jön.
Természetesen megyek orvoshoz, csak addig is érdekel a hasonlót átéltek tapasztalatai.
Eléggé félek mi okozhatja.
Köszönöm.
2022. ápr. 25. 19:17
1/7 anonim válasza:
Többnyire pár másodperc kell ahhoz, hogy a húgycső fala ellapuljon, ezalatt még normális a csepegés. Ki kell várni a "technológiai" időt illetve wc papirt kell használni az utolsó cseppek felitatására.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát én úgy csináltam, ahogy mondod, majd lehajtom a wc ülőkét, amikor azt veszem észre, hogy csepp csepp csepp....
2022. ápr. 25. 20:34
3/7 anonim válasza:
Van akinél több marad a húgy cső kanyarulatában .Lehajláskor ez kinyomódik.
4/7 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak eddig meg nem volt ilyen...
2022. ápr. 25. 20:59
5/7 anonim válasza:
Nálam hasonló panasz hátterében (igaz volt más panaszom is még mellé) krónikus prosztatagyulladás igazolódott.
6/7 A kérdező kommentje:
Milyen panaszod volt még?
Valamint most voltam hasi UH-on más okból, azt mondták a prosztatám normál méretű. Attól még be lehet gyulladva?
2022. ápr. 26. 05:12
7/7 anonim válasza:
Igen be lehet. Nekem is normál méretű. UH-n általában inhomogénnek látszik, de az sem mindig. Egyéb panaszok: időnkénti alhasi fájdalom, sürgető vizelési ingerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!