Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért van ez a végbelemmel?

Miért van ez a végbelemmel?

Figyelt kérdés

Nagy wc után sokszor vérzik a végbelem, és utána sokáig csíp. A végbelem körül barna folt van.

Próbáltam Hemorid kenőccsel, de semmi eredménye...

2010. szept. 15. 21:30
 1/4 anonim ***** válasza:

most ha aztmondom mint a jóakaratú nép akkor aztmondom hogy vagy lenyeltél 1 kulcsot aztán kijövetelkor nem sajnált, vagy rosszabb.. viccet félretéve én szerintem sokminden okozhatja, bár nem pontosan fejezted ki hogy mégis hol vérzik kivül vagy belül, ha kivül akkor akár fel is sérthette valami ami gondolom nehezen gyógyul a higénikus körülmények miatt :DD belülről meg hát nemtudom.. erős szelek :D

nem árt elmenni vele orvoshoz az biztos, lehet annyi is elég ha elmondod a dokinak mi a helyzet és lehet annyit mond hogy előfordul, majd elmúlik..

2010. szept. 15. 23:20
 2/4 anonim ***** válasza:
A vérzést komolyan kell venni és orvoshoz kell vele menni, ugyanis egyátalán nem biztos, hogy csak egy ártalmatlan repedésről van szó, mindenféle baj, akár daganat tünete is lehet. Valószínűleg tükrözést fognak csinálni, amivel pontosan meg lehet állapítani, hogy mi a probléma.
2010. szept. 15. 23:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha kicsit vérzik akkor aranyér,nekem is van és nem nagy cucc.Nem kell hozzá doki,néha viszkethet is,egy csomó embernek van,valakinek kívül,valakinek belül.Ha kívül van akkor ilyen kisebb kitüremkedésed lehet.Meg ha vastagabb a széklet akkor naná hogy picit vérzik,nekem csak olyankor szokott,sok embernek van ilyen,nőknél még gyakoribb.

Ha nem vérzik erősen,és nem változik,rosszabbodik a helyzet,akkor nem kell doki.

2010. szept. 18. 17:45
 4/4 anonim ***** válasza:
Menj vele orvoshoz mindeképpen, ne itt várj válaszokat, ha nem múlik el, fáj, főleg, ha van látható nyom is
2010. szept. 18. 18:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!