Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Természetes fanszőrzet?...

Természetes fanszőrzet? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Sokan még mindig abban a tévhitben élnek, hogy a természetes fanszőrzet az a teljes igénytelenséggel egyenlő. Nem értem miért, mivel a szőr önmagában nem jelent igénytelenséget, csak az, ha valaki nem tisztálkodik. Nem tudom miért él még ez a tévhit, de ha valaki naponta tisztálkodik akkor ezzel nincs baj.

Ti hány évesek vagytok és kinek milyen ott lent a szőr "ügy"?

2022. ápr. 13. 13:19
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%

Azt bírom mikor sokan azzal jönnek, hogy higiénukusabb a csupasz, pedig NEM!

HONNAN A PI...ÁBÓL SZEDITEK, HOHY HIGIÉNIKUSABB?

[link]

2022. ápr. 21. 16:14
 12/48 anonim ***** válasza:

11

Fas.za. Nem lehet végigolvasni a cikket.

2022. ápr. 21. 16:28
 13/48 anonim ***** válasza:
74%

When that irritation is combined with the warm moist environment of the genitals, it becomes a happy culture medium for bacterial pathogens,' doctors warn

Ennyi is elég.

2022. ápr. 21. 17:33
 14/48 anonim ***** válasza:
100%
Én lányként szólok hozzá, nagyon örültem a kérdésednek, abszolút osztom a véleményedet, kérdező! Elkezdték ezt a baromságot és most már sok pasi/lány kiköveteli/kikövetelné, hogy a párja csupasz legyen (mert ahhoz van hozzá szokva). Akkor is, ha pl én nem kérem, hogy menjen le oda arccal...,ha éppen sokkal jobban vágyom egy "szimpla" szerelmeskedésre és az érdekel, hogy az hogyan jó, az érzés, érintés!! Ma a nagy többség azzal van elfoglalva, hogy kinek mi tetszik, a szemnek mi a "szép", és akkor ne is menjünk bele a "babapunci", "salátapunci" kritikákba... de azt már rég elfelejtik, hogy pl. hogyan jobb a szex vagy hogyan kényelmes a nap kimaradó 23 órájában "hordani", amikor éppen nem szerelmeskedsz, azzal meg már végképp SENKI sem foglalkozik, hogy hogyan egészségesebb. Mert hát oké, hogy kívül hogy tűnik valakinek "higiénikusabbnak", kívánatosabbnak, de ha a péniszt a hüvelybe kell bedugni, szerintem az számít igazán, hogy az tiszta és "illatos" legyen. Vannak szerencsések, akik nélkülözni tudnak mindenféle védelmet és simán tudnak csupasz nemiszervvel, meg egyebekkel (tangával, tamponnal stb) boldogan élni. De pl én a nem szerencsések közé tartozom, nekem úgy egészségesebb a hüvelyem, ha van intim szőröm, sokkal kényelmesebb is, és a szex is sokkal jobb. Ha kénytelen vagyok az enyémről lekapni, akkor nekem sokkal jobb, ha legalább a pasinak nem csupasz, hanem rövid. Ha én adok orált, akkor sem kell csupasznak lennie, mert a kukin nem nő szőr... Max ha a golyókat leborotválja az illető, az hasznos, a többi nekem sokkal jobb röviden. Én meg lányként így jártam... De ahogy mondod, az, hogy én azért csinálom így, mert jobb nekem a szex és így az egészséges a nemi szervem, a legtöbb fiút nem érdekli, fel sem merül benne és azt hiszi, hogy "barlangból" jöttem, mert hogy ő ilyet még nem látott... max egy-két napos borostát. 35 vagyok, ha tehetem, akkor csak rövidebbre van legalul nyírva, azon kívül mehet le minden borotvával. Ha úgy van, akkor leszedem az egészet, mert az megszégyenítő érzés, mikor elutasít a saját párod, de mivel ma ekkora agymosás van, nem szakíthatok rögtön emiatt, ha ezen kívül minden passzol, és ahogyan valamelyik válaszadó írta, "nem tudja" kikapcsolni azt, hogy neki ott undorító vagyok... Kérdésem az lenne, hogy hogyan élte volna az életet túl 20 évvel ezelőtt... Meg, hogy én miért is puszilgatom a száját, ha szakálla van, mert neki így kényelmes meg ez a divat.
2022. ápr. 30. 17:23
 15/48 anonim ***** válasza:

"Ha én adok orált, akkor sem kell csupasznak lennie, mert a kukin nem nő szőr... "

Az enyémen nő. Komolyan. Kénytelen vagyok leszedni.

Plusz rövidre vágom, ha épp a partner azt szeretné. De amúgy megegyezés kérdése szerintem ez is.

2022. ápr. 30. 19:56
 16/48 anonim ***** válasza:

14:

20 évvel ezelőtt már nagy divat volt csupaszkodni.

Inkább 35-40 éve volt amikor még nem ANNYIRA

2022. ápr. 30. 20:19
 17/48 anonim ***** válasza:
100%

15. Akkor inkább úgy fogalmazok, hogy a makkon gondolom nem nő szőr :) és a kukin sem annyi, mint a tövénél, ahol érdemes rövidre trimmelni.

16. Ööh... Hát én 20 éve már tini voltam, és max egy-két "bombázót" láttam csupaszon pl fürdők zuhanyzójában rohangálni, de nekik mindenük a külsejük volt, gondolom 20 éve 10 partnerből nem volt 8-10 csupasz, hanem volt még mindenféle, trimmelt és csak időnként borotvált vagy csak ollóval rövidített is, így nem alakult ki még az "elvárás". Mert elvileg most is szabadon választható a fazonom, a szerint, hogy nekem hogy jobb (lásd. milyen cipőt veszek fel vagy milyen a frizurám), de gyakorlatilag a velem legjobban összeillő partner is dob egy hátast, mert hogy a többi.... Hurrá...

2022. ápr. 30. 21:25
 18/48 anonim ***** válasza:
100%

14-17

50 körüli nőként egyet kell értsek minden szavaddal. Én is voltam csupasz, de szinte mindig szőrös vagyok. A pasijaimat egyáltalán nem érdekelte, hogy mi a helyzet odalent. Eléggé csodálkoztam is volna, ha bárki fent akad ezen a témán. Előfordult, hogy éppen csupasz voltam és megkérdeztem, hogy most jobb-e, de voltak annyira okosak, hogy azt mondják, hogy nekik mindegy. :))) Így hát mindig természetes szokott lenni.

Az a szerencse, hogy van, akinek pont ez (ill. adott esetben csak ez) jön be, úh. van remény.

2022. ápr. 30. 21:35
 19/48 anonim ***** válasza:
100%
14. vagyok még mindig: félreértés ne essen, én is kb 20 éve kezdtem el teljesen eltávolítani (nem napi szinten) a következő jó pár év változatosan telt, és rá kellett jönnöm, hogy nekem ez sajnos egyáltalán nem maradhat hosszú távon csupaszon. Tehát pont a "higiéniai" kérdések fordítottját tapasztaltam. Nekem akkor egészséges és szagmentes, ha van rajta intim szőr. A test egyedi, nem vagyunk egyformák.
2022. ápr. 30. 21:38
 20/48 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként egyszer azt olvastam, hogy a szőr némi védelmet nyújt azzal kapcsolatban is, hogy "túl durván" ütköznek egymásnak a nemi szervek. Forrást nem tudok, majd lehet, hogy keresek. :)
2022. ápr. 30. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!