Természetes fanszőrzet? Tapasztalatok?
Sokan még mindig abban a tévhitben élnek, hogy a természetes fanszőrzet az a teljes igénytelenséggel egyenlő. Nem értem miért, mivel a szőr önmagában nem jelent igénytelenséget, csak az, ha valaki nem tisztálkodik. Nem tudom miért él még ez a tévhit, de ha valaki naponta tisztálkodik akkor ezzel nincs baj.
Ti hány évesek vagytok és kinek milyen ott lent a szőr "ügy"?
Azt bírom mikor sokan azzal jönnek, hogy higiénukusabb a csupasz, pedig NEM!
HONNAN A PI...ÁBÓL SZEDITEK, HOHY HIGIÉNIKUSABB?
11
Fas.za. Nem lehet végigolvasni a cikket.
When that irritation is combined with the warm moist environment of the genitals, it becomes a happy culture medium for bacterial pathogens,' doctors warn
Ennyi is elég.
"Ha én adok orált, akkor sem kell csupasznak lennie, mert a kukin nem nő szőr... "
Az enyémen nő. Komolyan. Kénytelen vagyok leszedni.
Plusz rövidre vágom, ha épp a partner azt szeretné. De amúgy megegyezés kérdése szerintem ez is.
14:
20 évvel ezelőtt már nagy divat volt csupaszkodni.
Inkább 35-40 éve volt amikor még nem ANNYIRA
15. Akkor inkább úgy fogalmazok, hogy a makkon gondolom nem nő szőr :) és a kukin sem annyi, mint a tövénél, ahol érdemes rövidre trimmelni.
16. Ööh... Hát én 20 éve már tini voltam, és max egy-két "bombázót" láttam csupaszon pl fürdők zuhanyzójában rohangálni, de nekik mindenük a külsejük volt, gondolom 20 éve 10 partnerből nem volt 8-10 csupasz, hanem volt még mindenféle, trimmelt és csak időnként borotvált vagy csak ollóval rövidített is, így nem alakult ki még az "elvárás". Mert elvileg most is szabadon választható a fazonom, a szerint, hogy nekem hogy jobb (lásd. milyen cipőt veszek fel vagy milyen a frizurám), de gyakorlatilag a velem legjobban összeillő partner is dob egy hátast, mert hogy a többi.... Hurrá...
14-17
50 körüli nőként egyet kell értsek minden szavaddal. Én is voltam csupasz, de szinte mindig szőrös vagyok. A pasijaimat egyáltalán nem érdekelte, hogy mi a helyzet odalent. Eléggé csodálkoztam is volna, ha bárki fent akad ezen a témán. Előfordult, hogy éppen csupasz voltam és megkérdeztem, hogy most jobb-e, de voltak annyira okosak, hogy azt mondják, hogy nekik mindegy. :))) Így hát mindig természetes szokott lenni.
Az a szerencse, hogy van, akinek pont ez (ill. adott esetben csak ez) jön be, úh. van remény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!