Természetes fanszőrzet? Tapasztalatok?
Sokan még mindig abban a tévhitben élnek, hogy a természetes fanszőrzet az a teljes igénytelenséggel egyenlő. Nem értem miért, mivel a szőr önmagában nem jelent igénytelenséget, csak az, ha valaki nem tisztálkodik. Nem tudom miért él még ez a tévhit, de ha valaki naponta tisztálkodik akkor ezzel nincs baj.
Ti hány évesek vagytok és kinek milyen ott lent a szőr "ügy"?
Exeimről tudok nyilatkozni:
27 éves teljesen csupasz volt ott
23 éves teljesen csupasz
24 éves borotvált 2hetente, tehát volt, hogy elég hosszú volt (nagyon világos szőre volt és kevés)
22 éves teljesen csupasz (2 db)
27 éves trimmelt
Meghagyom természetesen, és eddig őszintén szólva csak pozitív visszajelzések voltak.
27f
Egyáltalán nem elhanyagolható az sem, hogy az a borotválás mennyire alapos, mit borotvál pontosan, nameg hogy az illető milyen adottságokkal rendelkezik.
Értem ezalatt: Lehet, hogy egy túlsúlyos férfinak, akinek a combja is nagy meg a hasából is odalóg egy kevés, egyáltalán nem néz ki jól, hogy a zacsit meg a farka tövét leborotválja, míg minden más szőrös. Ugyanígy az sem, ha full dzsungel minden. Talán a rövidre nyírt, de szőrös a legjobb opció.
Egy kigyúrt, sportos srácnak, akit nagy szerszámmal áldott meg az ég, a full szőrös és a csupasz is jól állhat, előbbi azért, mert még férfiasabbá teszi, utóbbi viszont még többet láttat belőle.
Szőrösen is lehet higiénikus valaki, és a csupasz sem feltétlenül férfiatlan. A lényeg, hogy ne hagyja el magát az ember és tudja, mi az ami neki jó, párjának jó, mi az amit szeretnek.
A média agymosása az hogy a szőrös az gusztustalan , meg büdös izzadt.
Ha nagyon torzon borz akkor szedje meg egy kicsit és jobb az mint a kipattogott punci.
Na meg ha szúr akkor aza halálom.
Már pedig nagyon sok embernek kipattog és pattanásos lesz a rossz borotválástól.
De az én barátnőmnek szép rövidre nő szinte sose kell meg se igazitani.
Nekem ez nagyon tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!