24-eves férfi miért fáj a melkasom is a szívemnel nyomó érzés tapasztalok mitől lehet?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 3. 22:41
2/8 A kérdező kommentje:
Igen tavaly még
2022. ápr. 3. 22:49
3/8 anonim válasza:
El kellene menni háziorvoshoz és kérni beutaló kardiológiára
4/8 anonim válasza:
Az nem jó jel, menj el háziorvoshoz, majd ő elmondja vagy tovább küldi
5/8 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem hogy pánik beteg vagyok!
2022. ápr. 4. 14:34
6/8 anonim válasza:
Valószínűleg ebben az esetben pánikrohamod volt, amit szintén kezeltetni kellene
7/8 A kérdező kommentje:
És mit tanacsoltok? Voltam vele orvosnál is de semmi
2022. ápr. 4. 16:07
8/8 anonim válasza:
Heló!
A pánikrohamnál nem "hagyományos orvoshoz" kell menni, hanem megfelelő terapeutához. Érzelmi intelligencia fejlesztése, esetleg gyógyszerek, ha túl erős a fájdalom, stresszmentes életmód (igen, tudom, hogy ez lehetetlen..) És a többi.
Oltás után nekem is hosszú ideig hasonló gondom volt, mostanában is, amikor nem jön ki a pánikbetegségem. Rengeteg ember reagált valamiképp az oltásra/covidra (allergiások lettek, amire eddig nem voltak, vérnyomásprobléma...)
Érdemes egy alapos kivizsgálást kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!