Nemi beteg vagyok? (lent)
Semmi esetre sem kell felakasztanod magad, de azért el kéne menned orvoshoz. Én nem vagyok szakértő, így ennél többet nem tudok tanácsolni.
2010. szept. 14. 17:37
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ. Egy kicsit megnyugodtam, Mivelt a péniszem tövben lévQ pöttyök a Fordyce pöttyük ami állítólag normális és minden férfinek van. Ezek is azok?
Apukádnak mondd el vagy mutasd meg. Vagy ha nem vagytok biztosak benne, hogy betegség vagy nem, akkor menj dokihoz. Ha szűz vagy, akkor nyilván nem lehet nemi úton terjedő betegség, de ezt a doki biztos jobban tudja majd. Ez nem ciki, sokkal jobb, ha elmész orvoshoz és kiderül, hogy fölöslegesen tetted, mint ha nem mész el és túl későn derül ki, hogy komoly a baj.
Felakasztani magad, ilyen hülyeséget...
2010. szept. 14. 17:52
Ezt már nem tudom , épp ezért kéne orvos. Egyébként a helyesírásra (j-ly) is kéne ügyelned...
2010. szept. 14. 17:53
14 évesen már gondolom egyedül jársz háziorvoshoz. mikor legközelebb beteg leszel, akkor mutasd ezt is meg. mond el amit ide leírtál és kérdezd meg hogy normális-e. 100% hogy nem fog kinevetni és ha normális akkor azt mondja, ha nem akkor esetleg továb küld pl urológushoz.
Ha félsz az urológustól vagy a szüleiddel nem akarod megosztani ezt a bajodat mond el a dokinak hogy egyedül nem tudsz oda elmenni de a szüleidnek nem akarod elmondani. lehet ö is tud rá akkor valamit adni.
2010. szept. 14. 17:55
Magától nem fog elmúlni, keress egy dokit. Úgy elmúlik, ezért meghalni fölösleges.
2010. szept. 14. 18:01
7/11 A kérdező kommentje:
sry általában helyesen írok, de most ezen nagyon felhúztam magam. Most 2 esélyes a dolog. Vagy elkaptam ezt a nemi úton IS terjedö betegséget, vagy ezek a normális pontok a péniszem tövében tovább terjedtek.
Édesem, hát hogy lehetnél nemibeteg szűzen? Apuddal beszéld meg, és menjetek orvoshoz. Ne akard magadat diagnosztizálni, arra vannak az orvosok. És ne pánikolj be!!! Még az is lehet, hogy csupán allergiás vagy valamire. Akár az alsónadrágod anyagára, de lehetsz mosószerre, öblítőre, de még szappanra, tusfürdőre is. Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. Ez olyan, mintha valaki egy gyomorrontás után kitalálná, hogy gyomorrákja van. Butaság. Apu - orvos. Ez a megoldás.
2010. szept. 14. 18:10
9/11 A kérdező kommentje:
Szerintem apukám se fog tudni sokat mondani. De azért köszi a válaszokat
10/11 A kérdező kommentje:
Megmutattam apukámnak, és bár ö nem látott semmit én azért megnézetném.
Kapcsolódó kérdések: