Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ez mi lehet? Kenőcs sem...

Ez mi lehet? Kenőcs sem használ, de miért?

Figyelt kérdés
Piros,viszkető pöttyök a makkon és a fityma belső felén, amik idővel maguktól eltunnek,vagy lehamlanak. Havonta jelentkezik,kb egy hétig. Voltam urológusnal, első körben elocom kenőcsöt adott rá,mer van egy kis fityma szűkületem is. A szűkület javult,de a pöttyök meg mindig elojonnek és úgy érzem,hogy a hugycsovem is "viszket". Doki azz mondta,hogy ha a kenőcs nem válik be,akkor ondó és vizelet tenyésztés lesz, de addig is gondoltam megkerdem itt,hogy valakinek volt e már hasonló,és q tenyésztés mutatott e ki valamit,ha igen,mit. Előre i köszönöm a válaszokat!
2022. márc. 30. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Szoktad óvszer nélkül csinálni random lányokkal? Ha nem, akkor esélyes, hogy ez ilyen parfüm allergia és valamelyik szappan csinálja. Mosd egy darabig langyos vízzel napi többször, ha tudod.
2022. márc. 30. 20:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát nem állandóak a partnereim, de nem hetente válogatom őket. Fel évente kb. Nem vettem észre,hogy parfumtol lenne, meg a hugycsovem akkor nem lenne ilyen diszkomfort szerintem. Óvszert nem használok.
2022. márc. 30. 21:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért nem használ a kenőcs? Ennek két oka lehet. Nem jó kenőcsöt használsz, tehát nem az a baj, amire ez a kenőcs való. A másik lehetőség, hogy ugyan jó a kenőcs, de nem elég gyakran, vagy nem elég ideig használtad.
2022. márc. 30. 21:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Kenőcs valószínűleg nem jó. Reggel este kell kenni,két hétig. Mondta a doki,ha nem használ akkor tenyésztés csak előtte ezt megneztuk.
2022. márc. 30. 23:46
 5/6 Suhipm válasza:
A férfi nemiszerven később alakul ki a gombás/bakteriális fertőzés mint a női nemiszerven. Van hogy kis időre el is múlik aztán újra jelentkezik. Több oka lehet: 1. fel fáztál ezért gyulladás alakult ki.. 2. Nem megfelelő higiénia, ezért baktérium került a szervezetedbe, nemiszervedbe, húgycsövedbe.. 3. Óvszer nélküli szex..gombás fertőzés is lehet, de akar más is.. a pöttyök és viszkető érzés, esetleg váladékképződés a gomba különböző tünetei. Mindenképpen antibiotikumos kúra..7-10 napig. Remelem tudtam segíteni
2022. márc. 31. 02:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen! Köszönöm szépen!
2022. márc. 31. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!