Ez mi lehet? Kenőcs sem használ, de miért?
Figyelt kérdés
Piros,viszkető pöttyök a makkon és a fityma belső felén, amik idővel maguktól eltunnek,vagy lehamlanak. Havonta jelentkezik,kb egy hétig. Voltam urológusnal, első körben elocom kenőcsöt adott rá,mer van egy kis fityma szűkületem is. A szűkület javult,de a pöttyök meg mindig elojonnek és úgy érzem,hogy a hugycsovem is "viszket". Doki azz mondta,hogy ha a kenőcs nem válik be,akkor ondó és vizelet tenyésztés lesz, de addig is gondoltam megkerdem itt,hogy valakinek volt e már hasonló,és q tenyésztés mutatott e ki valamit,ha igen,mit. Előre i köszönöm a válaszokat!2022. márc. 30. 20:08
1/6 anonim válasza:
Szoktad óvszer nélkül csinálni random lányokkal? Ha nem, akkor esélyes, hogy ez ilyen parfüm allergia és valamelyik szappan csinálja. Mosd egy darabig langyos vízzel napi többször, ha tudod.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát nem állandóak a partnereim, de nem hetente válogatom őket. Fel évente kb. Nem vettem észre,hogy parfumtol lenne, meg a hugycsovem akkor nem lenne ilyen diszkomfort szerintem. Óvszert nem használok.
2022. márc. 30. 21:00
3/6 anonim válasza:
Miért nem használ a kenőcs? Ennek két oka lehet. Nem jó kenőcsöt használsz, tehát nem az a baj, amire ez a kenőcs való. A másik lehetőség, hogy ugyan jó a kenőcs, de nem elég gyakran, vagy nem elég ideig használtad.
4/6 A kérdező kommentje:
Kenőcs valószínűleg nem jó. Reggel este kell kenni,két hétig. Mondta a doki,ha nem használ akkor tenyésztés csak előtte ezt megneztuk.
2022. márc. 30. 23:46
5/6 Suhipm válasza:
A férfi nemiszerven később alakul ki a gombás/bakteriális fertőzés mint a női nemiszerven. Van hogy kis időre el is múlik aztán újra jelentkezik. Több oka lehet: 1. fel fáztál ezért gyulladás alakult ki.. 2. Nem megfelelő higiénia, ezért baktérium került a szervezetedbe, nemiszervedbe, húgycsövedbe.. 3. Óvszer nélküli szex..gombás fertőzés is lehet, de akar más is.. a pöttyök és viszkető érzés, esetleg váladékképződés a gomba különböző tünetei. Mindenképpen antibiotikumos kúra..7-10 napig. Remelem tudtam segíteni
6/6 A kérdező kommentje:
Igen! Köszönöm szépen!
2022. márc. 31. 06:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!