Paranoid skizofréniából fel lehet épülni/tünetmentessé válni?
Semmi szúró,vágó eszköz nem volt nálam...Ugye nem is lehet...
Ezt Ő sajnos otthon csinálta.
Sajnálom, hogy ilyeneket kell megélned. Ő neki elvileg hangok beszélnek, ha nincs elég gyógyszer benne. Én beépített ügynök voltam elvileg, a kis szobában való lakótárs meg drod díller, ilyenek. Te ilyesmit tapasztaltál?
Én is otthon csináltam azt,amit nem kellett volna,meg is bántam,soha többet nem teszek kárt,mert semmi értelme,ahogy azt leírtam is.
Amiket leírtál erős hallucinációk voltak,sajnos van ilyen igen.
A hallucinációk gyógyszer mellékhatások is lehetnek,attól függ,miket szed.
Igen tapasztaltam sajnos,még gyógyszerek mellett is.
Fontos,hogy rendszeresen gyógyszerezze magát(úgy értem,hogy vegye be őket),amit bevallok,én sem szeretem,de muszáj...
Ha nem találtatok egy nagyon profi,hozzáértő szakembert,pszichiátert+pszichológust,ez is baj lehet,és az is,ha magába zárkózik az exed,mert"úgy érzi",h jó ez így,pedig épp az ellenkezője.
Kell neki egy olyan személy,barát,akinek ki tudja önteni a lelkét,meghallgatja,ez nagyon sokat lendít az állapotán.
Attól is függ,hogy milyen idős,kiben bízik és kötődik a legjobban.
Linkelek neked egy oldalt,kérlek olvasd át alaposan,minden benne van.
Nála gyógyszer mentesen jöttek ezek a halucinációk, de örülök, hogy megszabadultam tőle.
Neked kitartást kívánok. ❤️
Köszi a jókívánságodat,csak egyet nem igazán értek,mégpedig ezt:
de örülök, hogy megszabadultam tőle. Exedre gondolsz vagy a halucinációra?
Bocs,h félreértelmeztem a dolgot.
Hát igen,nem csodálom...:(
Attól nincs rosszabb,ha folyamatosan féltél volna,félelemben élted volna az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!