Az orvosok nem találtak semmit, mégis fájdalmaim vannak. Mit tehetek?
Jan 22.-én nemi életet éltünk egy hölgy ismerősömmel aki egészségesnek vallotta magát. 2-2,5 hétre rá panaszaim kezdtek lenni (nehézvizelés,váladékozás,csípő vizelet) egy héttel későbbre kaptam időpontot a nemibeteg gondozóba, addig annak a reményében, hogy meggyógyulok doxyciklin kezdtem el szedni (napi 200mg). Nem lettem jobban. Ott nem specifikus húgycsőgyulladást állapítottak meg,kenetet-vért-vizeletet vettek. Injekcióban kaptam 1000mg cefrtiaxont,illetve aznap estére 2 tab. Sumamedet (1000mg azitromicin),kontrollról nem esett szó. A panaszaim másnapra elmúltak kivéve a nehéz vizelést ezért az urulógiára irányítottak ahol pár nap múlva fogadtak is,megvizsgálták a hólyagom,prosztatám,veséim,vizeletem mindent rendben találtak és 1 hónapon át prostamol uno szedését javasolták. Kevesebb mint egy héten belül megjöttek az eredményeim:
Chlamydia trachomatis DNS negatív
Mycoplasma genitalium DNS negatív
Ureaplasma urealyticum/parvum DNS negatív
Neisseria gonorrhoeae DNS negatív
Tnchomonas vaginalis DNS negatív
Szifilisz,HIV,Treponema pallidum negatív
Tulajdonképpen az orvosi vizsgálatok alapján semmi bajom. Most hetekkel később a vizelési nehézségem nem múlt el,égő érzés van a húgycsövemben (váladékozás nincs), továbbá ha önkielégítek akkor az ejakuláció erős csípéssel jár. Ilyenkor mit lehet tenni,felülvizsgáltatni?
Fordulj hozzáértő urológus szakemberhez, mert mégis lehet prosztata gyulladás.
dr. Rosta Gábor a XXII. kerületben rendel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!