Mennyire gyakori, hogy a pénisz mereven sem "áll fel"?
Sziasztok, furcsa kérdés, tudom, de megpróbálom elmagyarázni. Új pasim van, akinek működőképes a farka, de amikor megmerevedik, akkor is ugyanúgy lefelé lóg, mint előtte. Sose láttam még ilyet, a korábbi partnereimnek (nem volt sok) mind elállt a testüktől ilyenkor. Ha nem is 90 fokban, de jól láthatóan. Úgy nyilván az együttlét is sokkal könnyebb... Ennek a srácnak úgy kell begyömöszölnie, szegénynek. Sokfélék vagyunk, tudom, de egészséges ez így, normális? És mennyire gyakori?
Szavazást azért teszek be, mert úgy sokkal több őszinte választ szoktam kapni, érthető módon.
Kedves első, amit leírtál, az alapján a te eseted a 2. kategóriába tartozik. Az ilyen szempontból mindegy, hogy ferde-e.
És persze a középső lehetőségből kimaradt egy t betű, bocsánat.
Azért itt fontos lenne tisztázni hogy hús vagy vérpénisz, mert a húspénisz soha nem fogja ugyanazt a fajta merevedést mutatni, mint a vérpénisz. Illetve az is kérdés hogy mekkora a dákó.
Egyébként ha alapvetően maga az aktus élvezetet nyújt mind a kettőtöknek, akkor pedig teljesen mindegy.
Nem mondtam, hogy zavar, bár elég furcsa látvány számomra. Meg együttlétnél nehezebb így, mert először fel kell emelni, aztán könnyen kicsúszik stb. Csak arra vagyok alapvetően kíváncsi, hogy gyakori-e az ilyen.
A válaszaidat viszont köszönöm! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!