A péniszemen két lyuk van (csak az egyikből jön vizelet) Ez mennyire gyakori dolog és mennyire zavarhatja ez a partnert?
Figyelt kérdés
Voltam orvosnál,születési rendellenesség,de cikinek érzem nagyon.2021. aug. 13. 18:51
1/7 anonim válasza:
Hát ha normál méretű a farkad akkor nem hiszem hogy zavarni fogja őket.
A nők nem a farokba szerelmesek hanem abba aki hordja.
Ezt úgy kell elképzelni mint egy sörétes puska csöveit, vagy csak van egy plusz lyuk ami nem megy sehova?
2/7 anonim válasza:
Hallottam ilyenrol is, meg hogy nem a szokott helyen van a hugycsonyilas. Nem nez ki visszataszitoan, funkcional akkor csak elso villanyfenyes szex kozben eleg megmagyarazni szerintem.
3/7 anonim válasza:
Észre se fogják venni, ha nem mondod el nyugi!
Elég picike lyukunk van, és nem abba fognak kukucskálni
Emiatt ne aggódj haver!
Üdv
23f
4/7 A kérdező kommentje:
3-as! Köszi szépen.
2021. aug. 14. 10:45
7/7 anonim válasza:
Mindenképpen ajánlott a tökéletlen záródást sebészileg megszüntetni, nem is olyan ritka záródási rendellenesség. Ha nem megfelelő nyíláson távozik sz ondó, akkor lehetnek megtermékenyítési gondok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!