Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Túl érzékeny a makkom, mit...

Túl érzékeny a makkom, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit gáz kérdés, de az a baj, hogy elég érzékeny a makkom és vannak kellemetlen dolgok emiatt.

Főként orál közben mikor elkezdik izgatni, én meg kb összeszorítom a lábam mert elviselhetetlen, mintha csikiznének. Meg néha szex közbe is eltudja rontani a pillanatokat, ha már érzem hogy majdnem elélvezek de érzem ezt a kellemetlen érzést és le kell lassítsak így be sem tudom fejezni rendesen.

Mit tudok tenni ez ellen? Esetleg járt már más is így? Bocsi ha hülyén fogalmaztam

2022. márc. 3. 22:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az a baj,hogy túl fiatal vagy még a szexhez.Egyaltalan nem élvezed,ha a fa@szoddal jatszon-foglalkozzon valaki.Valoszinuleg még egyszer sem vetted ki.
2022. nov. 27. 21:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Valóban vannak olyan szerek,amik csökkentik a makk erzekenyseget.
2022. dec. 3. 18:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Ne használj semmilyen szert!A penisz makkjanak az a feladata,hogy érzékeny legyen!Különben órákig kéne maszturbalnod,mire elsul a peniszed!
2022. dec. 10. 14:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy érzékeny a makkod!Csak jobb lenne,ha a fitymadat is hasznalnad maszturbalas közben!
2022. dec. 14. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!