Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Van más is akinek rövid a...

Fiú (25) kérdése:

Van más is akinek rövid a fitymafékje?

Figyelt kérdés
Nekem is az és nem volt még barátnőm emiatt 30 évesen...kicsit félek a műtéttől...ti elmentetek egyből orvoshoz?

2022. febr. 20. 20:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Te bolond vagy?

Menj el azonnal, nem egy nagy mutet, nem érzel semmit, utána 1 hétig kamillában kell áztatni aztán kész is.

2022. febr. 20. 20:42
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Miből gondolod, hogy rövid? Amúgy ha valóban az, akkor nem tudom mitől tartasz. Kb. 20 perc és kész + 1-2 hét gyógyulás. Amúgy attól, hogy rövid, még használhatod. Én például nem tudtam, hogy az, be is repedt a szüzesség elvesztésekor. Az rosszabb volt mint utána a korrekció. Nem is a fájdalom miatt, hanem ijesztő volt a vérzés. De az urológus pikk-pakk rendbe hozta.
2022. febr. 20. 20:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is berepedt, addig nem tudtam h rövid.

1-es voltam.

Ne félj tőle, ráadásul nagyobb is lett vagy fél centivel mert a makkot nem húzza vissza a fék immár

2022. febr. 20. 21:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Értem hogy félsz tőle, mindenki fél az orvosi beavatkozásoktól, de meddig szeretnéd még húzni?

Saját magaddal cseszel ki minél tovább halogatod.

2022. febr. 21. 06:47
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

Én átszúrtam egy tűvel, húztam bele egy elasztikus damilt, rákötöttem szorosan és 4-5 nap alatt fájdalom nélkül átvágta.

Külföldi oldalakon frenulum tying néven sok leírást találhatsz.

2022. febr. 27. 09:01
 6/11 anonim ***** válasza:

AZ a baj hogy mindenki fél még csak megmutatni az orvosnak, nem hogy rendbe hozatni.

Bezzeg szóba meg állandóan azzal foglalkoznának.

2022. márc. 20. 10:09
 7/11 anonim ***** válasza:
Na túl vagy már a műtéten?
2022. márc. 20. 21:26
 8/11 A kérdező kommentje:
még nem, gyűjtök rá pénzt inkább altatásban csinálják meg csak ne érezzem a tű szúrást.
2022. márc. 25. 17:20
 9/11 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy lesz olyan orvos, aki vállalja altatásban ezt a műtétet? Kb. egy óra az egész, ebből kb. 20 perc a beavatkozás. Nem fogod érezni a tűszúrást, mert az előtt is érzéstelenítenek.
2022. márc. 25. 18:11
 10/11 anonim ***** válasza:

Így my sweet cock azért ugye remélem mindenkinek, főleg a kérdeznek leesik, hogy valójában az időt húzza. Semmi más nem történik, mint időhúzás.

A tűszúrás fájdalma gyakorlatilag 2-3 másodperc, mert a befecskendezett anyag kifejti a hatását kb azonnal. Olyan mint amikor ínybe adja a fogdoki.

Szóval kérdező embereld meg magad, mert őszintén szólva 30 éves férfi létedre szánalmasan gyermeteg módon viselkedsz.

2022. márc. 25. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!