Van más is akinek rövid a fitymafékje?
Te bolond vagy?
Menj el azonnal, nem egy nagy mutet, nem érzel semmit, utána 1 hétig kamillában kell áztatni aztán kész is.
Nekem is berepedt, addig nem tudtam h rövid.
1-es voltam.
Ne félj tőle, ráadásul nagyobb is lett vagy fél centivel mert a makkot nem húzza vissza a fék immár
Értem hogy félsz tőle, mindenki fél az orvosi beavatkozásoktól, de meddig szeretnéd még húzni?
Saját magaddal cseszel ki minél tovább halogatod.
Én átszúrtam egy tűvel, húztam bele egy elasztikus damilt, rákötöttem szorosan és 4-5 nap alatt fájdalom nélkül átvágta.
Külföldi oldalakon frenulum tying néven sok leírást találhatsz.
AZ a baj hogy mindenki fél még csak megmutatni az orvosnak, nem hogy rendbe hozatni.
Bezzeg szóba meg állandóan azzal foglalkoznának.
Így my sweet cock azért ugye remélem mindenkinek, főleg a kérdeznek leesik, hogy valójában az időt húzza. Semmi más nem történik, mint időhúzás.
A tűszúrás fájdalma gyakorlatilag 2-3 másodperc, mert a befecskendezett anyag kifejti a hatását kb azonnal. Olyan mint amikor ínybe adja a fogdoki.
Szóval kérdező embereld meg magad, mert őszintén szólva 30 éves férfi létedre szánalmasan gyermeteg módon viselkedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!