Merre tegyem boxerben a péniszt, hogy a legjobban kidudorodjon?
Figyelt kérdés
Lefelé? Jobbra? Balra?2022. febr. 20. 18:59
2/9 anonim válasza:
Miert akarsz undorítóan kinezni?
3/9 anonim válasza:
Nem tudom, hogy neked milyen van. Szerintem nekem nincs nagy, csak átlagos. Mégis szeretem az olyan pólokat, amik hosszabbak, hogy takarjanak. Egyszerűen nem tudom úgy elrakni, hogy ne látszódjon. Ha van a zsebemben valami, ami legalább kicsit eltartja a nadrágot az segít. De bárhogy rakom, bármit csinálok dudorodik a nadrág és szerintem nem feltétlenül előnyös az mindig. Oké, hogy ha úgy van ránéz a lány és látja, hogy na ez vastag. Vagy azt hiszi, hogy akkora a pöcsöd és nem azért dudorodik mert nagy és/vagy vastag alapból is, hanem mert áll és állva akkora. Na az meg már inkább hátrány.
4/9 A kérdező kommentje:
Miért néznék ki undorítóan?
2022. febr. 20. 19:32
5/9 anonim válasza:
Azok szoktak a ferfiassagukkal proccolni akik az eszükkel nem igazán tudnak hódítani... 😂😂😂
6/9 anonim válasza:
5-ösnél a pont. :D
Na meg ez az optikai tuning. Aranyapám, ha alapból nem látszódik nagyon a dudor, és te begyűröd úgy hogy látszódjon, attól még a péló nem lesz nagyobb.
7/9 anonim válasza:
4-es nem undorító, hanem egyszerűen röhejes, hogy mást nem tudsz felmutatni, csak a frkadat.
Ja, várj, azt sem, mert "helyezgetned" kell, hogy nagyobbnak tűnjön... :D
8/9 anonim válasza:
Oké, hogy ha úgy van ránéz a lány és látja, hogy na ez vastag - azt azért megsúgom, hogy mi nők (a nagy-nagyrészünk) nem szoktuk az utcán a ffiak péniszét nézegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!