Mi lehetett ez az éjszakai "vizelés-szerű" dolog?
Ha te nem tudod, hogy mi volt az, akkor mi honnan tudjuk? :D
Egyébként én már többször is voltam úgy, hogy azt álmodtam, hogy kimegyek pisilni, vagy állok egy piszoárnál és pisilni akarok, miközben aludtam. Aztán amikor már majdnem elkezdtem, akkor ébredtem fel, hogy borzasztóan kell hugyoznom. :D
Ha hiszed ha nem, az emberek nagyon nagy része felnőtt korban is álmodja hogy elmegy WC-re, de ahogy te is írtad, a valóságban ez nem történik meg.
Mint tudjuk, az agy bizonyos dolgokat ,,lekapcsol" magáról éjszaka, mondjuk úgy hogy inkább tompítja bizonyos dolgok értékelését általában kémiai anyagokkal. Ilyen pl a vizeletürítés. Ezért vagyunk képesek több órán keresztül aludni és nem elmenni mosdóba. Na most ilyen helyzetben az agy kapott ingert, de valamilyen hiba folytán nem felébreszt, hanem az alvási fázisodnak megfelelően álom formájában jelenik meg az inger, és a test reagált, szóval bepisiltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!