Vizelettartási probléma, vagy normális? Többi lent.
Figyelt kérdés
Közismert dolog ugye, hogy férfiaknál pisilés után 1-2 csepp mindig bennmarad. Viszont úgy érzem, nálam fokozottan jelen van ez a probléma. Ha csak kicsit rázom meg a szerszámot pisilés után, akkor később váratlan pillanatokban több csepp is kicsurran, gondolom nem kell magyaráznom, hogy ez nagyon kellenetlen. Viszont ha hosszú ideig rázom meg kimasszírozom, akkor nincs ilyen gond. De normális ez? Piszoárnál nem nagyon látok másokat így, 2őt ráznak rajta, és mennek is. Én meg mindig félek, hogy azt fogják hinni, nemcsak pisilek.. Szóval velem van a gond így 25 évesen?2022. jan. 9. 07:54
1/6 anonim válasza:
Nyilván nem normális, keress fel egy urológust és számolj be neki erről a problémádról.
Egészséges embernek nem kell kimasszíroznia a vizeletét pisilés után, ha nem ürülsz ki annak oka van.
2/6 anonim válasza:
Nekem akkor volt ilyen, amikor prosztatagyulladásom volt. Más problémád nincs a vizeléssel? Gyakori inger nincs vagy nem indul nehezen? Egy urológiai vizsgálatra mindenesetre el kellene menned.
3/6 anonim válasza:
a címbe miért kell beírni, hogy a többi lent?? Nyilván ha rákattintunk jön a hosszú szöveg
4/6 A kérdező kommentje:
2es
Nincs abszolút semmi gond. Nem is kell túl gyakran mennem. Ami még eszembe jutott, hogy a korai magömléssel is gond van, nem tudom, ha van e összefüggés.
2022. jan. 9. 18:25
5/6 anonim válasza:
Keress fel egy urológust. Ne érezd kínosnak a témát, ők ennek a területnek a szakértői
.
6/6 anonim válasza:
Lassan fekszenek össze a húgycső falai. Többet kell várni vizelés után ill. zsebkendőt kell kéznél tartani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!