Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Vörös, hámló makk?

Vörös, hámló makk?

Figyelt kérdés
Makkom elég vörös, és eddig fürdésnél soha nem töröltem meg. Pár napja el kezdtem törölni fürdés után, és azt vettem észre, hogy mikor megtörlöm, ilyen fehér anyagot törlök le, olyan, mint mikor hámlik a bőr. Lehetséges, hogy gomba, vagy esetleg más? Ha igen, mivel kellene kennem? Canesten vagy pedig Betadin ecsetelő krém?
2022. febr. 11. 09:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Simán lehet elhalt bőr, testváladék és hasonlók. A törléssel végleg lesúrolod magadról.

Ha úgy gondolod, hogy túl sok a cucc, vagy egyéb rendellenességet észlelsz (viszkető, büdös pl.) akkor érdemes lenne orvoshoz menni vele, a biztonság kedvéért.

Nem mindegy, mivel kened, mert pl. egy bakteriális fertőzést ítéletnapig kenegethetsz gombaölő krémmel, nem lesz jobb.

2022. febr. 11. 09:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Apolatlansag.

Barmi lehet, elovaladek, vagy valami ilyesmi.

Tessek megmosni, mivel budos is lesz

2022. febr. 11. 10:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet gomba, de annak egyéb tünete is van általában, mint a piros foltok és a szag.

Szimplán csak az lesz szerintem, hogy túl erősen dörzsölöd vagy durvább anyagú a törölköző.

2022. febr. 11. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!