Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mennyire normális jelenség...

Mennyire normális jelenség ez, ha már az ember nem kamasz? Alább írom.

Figyelt kérdés

Én már nem tizenéves vagyok, hanem lassan harmincas éveim elején járok. Nagyon szokott fájni csak a bal herém és az alhasam bal oldalt. A fájdalom csak akkor múlik el, ha szexelek vagy ennek hiányában önkielégítek. De 3 nap múlva szintén jön a sajgó szorító fájdalom. Megint muszály ürítenem. A furcsa az, hogy tizenéves koromban ilyen nem volt, ha egy hétig nem ürítettem, akkor sem fájt. Kb 6 éve így vok.

Voltam urológusnál, andrológusnál, de nem láttak problémát. Nincs lázam, csípő vizeletem sem. Több orvos is vizsgált.

Létezik ez, hogy csak a nemi ígény miatt van ez, mert pl ha barátnőmmel vagyok és nincs szex, de kívánom őt, ugyanúgy jön ez az érzés. De akkor is jött, mikor 1 hetet nem találkoztunk. Tehát nem kell nő közelében legyek, hogy ez a fájdalom jöjjön.

Normális ez ennyi idősen? Ez a vőlegénybetegség lenne? Az orvosok is azt mondták, mivel nem látnak problémát a fájdalom mögött, akkor bátran szexeljek, ez a megoldás rá. Igen, csakhogy én nem hallottam még ilyet, aki hasonlóan ílyen problémával nézne szembe ennyi idősen.

Köszönöm előre is a válaszokat.

2022. febr. 6. 13:45
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen MRI és CT is volt. Magándokinál nem voltam eddig. De valszeg elmegyek majd. Megérdeklődöm mennyi a tarifa. Az a helyzet, hogy jártam olyan orvosnál, aki professzor volt,tanított is az egyetemen, de nem magán, és ő is azt mondta, hogy biztos kanos vagyok. Van asszony? - kérdezte viccesen. Ultrahang volt, azt mondta nem lát nagyobb gondot.
2022. febr. 6. 18:54
 12/15 anonim ***** válasza:
58%
Krónikus prosztatagyulladásnál a tapintásos vizsgálat és az UH is negatív lehet, a nonbakteriális formánál a tenyésztések is. Szerintem szerezz be urológiai másodvéleményt, rákérdezve erre a lehetőségre. Ennek a professzornak a nevét privátban le tudnád írni, kérlek?
2022. febr. 6. 19:19
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehet akármilyen professzor, ha államis volt, ott nem foglalkoznak annyira az ember problémájával.

Ismerek olyan embert akit félrekezeltek (igaz más problémával), hanyag módon azt mondták neki, hogy pánikbeteg. Nem hagyta annyiban, elment magándokihoz, ahol meg lett, hogy mi a baja.

Több ember többet lát, esetleg más vonalon indul el.

Azzal a 15-20 ezer forinttal nem vesztesz semmit, mindenképp nézesd meg mással is.

És majd írd meg, hogy mi volt, kíváncsi vagyok.

2022. febr. 6. 20:30
 14/15 A kérdező kommentje:
Ha meg nem jönnek rá mi ez, akkor együtt kell éljek ezzel. Nem kellemes, de nem tudok mit csinálni, muszály lesz elfogadjam, hogy akkor én így működök valszeg.
2022. febr. 6. 20:45
 15/15 anonim ***** válasza:

"Ha meg nem jönnek rá mi ez, akkor együtt kell éljek ezzel."

Valószínű. De legalább nyugodt lelkiismerettel el tudod azt mondani, hogy minden megpróbáltál.

És ha mégis tudnak rajta segíteni?

Komolyan írtam, egy államis vizsgálatnál, jó ha 5-10 percet szánnak rád, ellenben egy magánorvossal.

2022. febr. 8. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!