Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hogy lehet az, hogy sovány...

Hogy lehet az, hogy sovány vagyok?

Figyelt kérdés

24/f 185cm 95kg +/- 3kg.

Sportoltam egész gyerekkoromban és szoktam súlyozni otthon, nem viszem túlzásba, mégis sovány vagyok főleg kar és lábon. Lehet azért mert gyerekkoromban nem ettem valami sokat, válogatós is voltam és 12 évesen már dohányoztam? Így pedig visszafogtam a testi fejlődést?

2022. febr. 2. 12:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Egyáltalán nem vagy sovány 185 cm magasan és 95 kilósan... Ha izmot szeretnél felszedni, akkor vedd komolyabban a súlyzós edzést, és egyél elegendő fehérjét.
2022. febr. 2. 12:07
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
95 kilóval kizárt, hogy sovány vagy.
2022. febr. 2. 12:07
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem színizom a srác, ezért érzi magát soványnak, gondolom S-es méret. Mikor én szinte csak izmos voltam 170/55kilóval, XXS-XSes ruha kellett. Most is ennyi vagyok, de már S-Mes ruhák kellenek, szélesebb lettem, ugyanolyan súllyal.
2022. febr. 2. 12:14
 4/11 A kérdező kommentje:
#3 általában l-es méret, üzlettől függ. Akár aztis mondhatjuk, hogy színizom csak nincs kidolgozva szinte csak alig, nemis látszik. És ez a baj. 1 éve zabálok rendesen, hogy legyen rajtam valami zsír de annyit értem el vele, hogy lett egy kis hasam meg fenék, semmi más. Lehet nem sovány vagyok de nagyon vékony.
2022. febr. 2. 12:26
 5/11 anonim ***** válasza:
69%
Nem sovány vagy, inkább önértékelési zavarod van. Nem a kaja segít ezen, hanem a pszichológus.
2022. febr. 2. 12:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem a tükörhöz viszonyítom magam hanem más emberek testéhez. Mint mondtam van egy kis hasam és fenekem hisz az utóbbi 8 hónapban kezdtem el enni rendesen és úgy szedtem fel kb 15 kilót de kb már nyár végére vagy szeptemberre. Akkor lettem 95 körül. A karjaim és a lábaim vékonyak, soványak. Ezért kérdeztem, hogy a gyerekkori helytelen és kevés táplálkozás miatt sovány voltam és így fejlődött a testem és most már sokat nem lehet változtatni az alakomon. Genetikám amúgyis olyan apai ágon.
2022. febr. 2. 12:46
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
Akkor meg nem sovány vagy, hanem aránytalan.
2022. febr. 2. 15:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Inkább 10 kg pluszod van .
2022. febr. 2. 17:25
 9/11 anonim ***** válasza:
L-es mérettel nem vagy sovány.
2022. febr. 2. 18:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is L-es méretet hordok, pedig 180cm és 80kg vagyok. Vállban sajnos csak ez a méret kényelmes.
2022. febr. 2. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!