Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Büdös a péniszem, pedig...

Büdös a péniszem, pedig higiéniailag mindent megteszek érte, hogy semleges szagú legyen. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

Már kivizsgáltattam, de nem találtak semmi bakteriális fertőzést a péniszemen. Hiába fürdök le alaposan szex előtt 10 perccel, a barátnőm akkor is érzi és nagyon utálja ezt a szagot. Igazából nekem mindig ilyen szagú volt a péniszem, csak én ezt nem vettem észre, mert számomra ez volt a természetes. Az előző barátnőm éveken át imádta ezt a "szagot", de a mostani párom rühelli, félek erre fog rámenni a kapcsolatunk. Mit lehet tenni, hogy megszűnjön ez a szag? Már elhagytam az életemből a cukrot és az alkoholt is, de nem segített...

32/F

2022. febr. 2. 08:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alapján semmi bajod nincs, csak nincs meg kettőtök között a kémia. Más imádta a természetes illatodat, a mostani barátnőd nem. Egyikőtök sem tehet róla, nem illetek egymáshoz.
2022. febr. 2. 08:55
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

Ha az orvosok szerint egészséges vagy és az előző csajod szerint is, akkor a mostani csajjal van a gond.

Amúgy ha büdös az elsősorban a gombásodástól lehet. Esetleg kipróbálhatod, hogy Canesten krémmel kenegeted egy hétig mondjuk, vény nélkül is beszerezhető.

2022. febr. 2. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
szodabikarbonaval mosd,semmi szaga nem lesz..ird meg hogy ha megcsinaltad milyen lett
2022. febr. 2. 15:47
 4/7 anonim ***** válasza:

MIndenkinek egyéni szaga ,illata van a bőrének.Ennek nagyon sok összetevője van . Ne csináljon orált,máris nem érzi a szagát .

Talán már mást talált magának,ez egy egyszerű indok a lelépésnek .

Talán az övé rózsa illatú ? Van ott egy kis sajt szag is .

2022. febr. 2. 18:48
 5/7 A kérdező kommentje:
4-es: az a helyzet, hogy a barátnőm tényleg rózsaillatú. Nem tudom hogy csinálja de neki tényleg sosincs szaga. Mondjuk tesz is a higiéniáért rendesen.
2022. febr. 3. 08:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez alapvetően nem annak a kérdése, hogy "tesz-e a higiéniáért" valaki rendesen, hanem többnyire a nemiszerven élő normál baktériumflóra működésének terméke, a vajsav, aminek határozottan büdös sajtszaga van bizonyos koncentráció felett. Ha a korábbi barátnőd ettől nem viszolygott akkor őt kellett volna megtartanod, mert a partner taszító testszaga biológiailag világosan mutatja a nem összeillést.
2022. febr. 3. 20:14
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen de az előző barátnőmmel csak a szex működött, semmi más. Igazából ő volt oda értem, fülig szerelmes vol belém, én csak úgy el voltam vele. A mostani párom jobb társ, de nagyon zavar hogy büdösnek találja a péniszem.
2022. febr. 3. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!