Széntabletta nem fogja meg a hasmsenést,csak a mérganyagokat semlegesíti?
Bevettem 2×3 kapszulát,de még mindig folyik belőlem, víz-leves bármi amit eszek iszok! ha vizet iszok, úgy is jön ki folyva.
Csak annyi, hogy fekete!
ELőször hagyni kellene hogy kitakarodjon aminek kikell.
Majd narmális kajával helyre áll az.
AZt éred el hogy azok a bacilusok ha kimennek akkor lesz olyan szorulásod hogy az orvosnak kell dugóhúzót alkalmazni.
Valamennyire tud fogni a széntabletta, de nagyobb hasmenést már nem fog megfogni. Esetleg még a Bolus, ami segíthet egy normál hasmenésen, de ha már egy-két napja folyós és nem javul a helyzet, akkor telefonálj az orvosodnak. Én is voltam így pár éve, persze hétvégére lettem ilyen állapotban, a negyedik napon jutottam el orvoshoz, aki felírt olyan port, ami az ilyen durva hasmenés ellen is hatékony.
Arra még figyelj, hogy a durva, nem múló hasmenés a COVID tünete is lehet. Ismerős lánya egy hétig volt úgy, ahogy írod, szinte nem bírt felkelni a vécéről, COVID miatt. (Te tudod a körülményeket, hogy lehet-e ilyesmi, csak információként mondom, hogy ilyen is lehet.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!