3napja vagyok koronavirusos egyenlőre semmi nem javult láz torokfájás szárazkohogés stb kinek mennyi idő volt a felépülés?
első 2-3 napon torokfájás fejfájás láz, 4.-dik naptól 3 napig orrfolyás
utána csak a szárazköhögés maradt, enyhe torokfájással
most 10 napja a tünetek jelentkezésének
hátiorvos aszonta mehetetk dolgozni, mert a köhögés lehet eltart még 1-2 hétig is, az lassan múlik el
7.napon vagyok, nálam első 2 napon volt orrfolyás, láz 1 alkalommal, a torkom még mindig uan.úgy fáj ( szörnyen ), de a kozerzetem rosszabb, nagyon gyenge vagyok...
Mielőbbi gyógyulást kívánok, mindannyiunknak! ♡
Ez egyéni! Mindenkinek a saját szervezete, egészségi állapota határozza meg. Lehet statisztikai átlagot vonni, ám az nem általánosítható senkire. Maximum egy viszonyítási alap lehet. Ha minden jól alakul, akkor ilyen lesz a lefolyása, de ettől eltérhet.
78 éves édesanyámnál hasmenéssel, majd véres széklettel kezdődött. Bevitte a mentő, de nem fektették be a kórházba, hazaküldték még aznap éjjel. Hajnalban meghalt! Ugyanabba a kórházba vitték be a patológiára. 27 nap után kaptuk meg a hamvait és a halotti bizonyítványt. Egy szó volt ráírva: szívelégtelenség. Semmi mulasztást nem állapítottak meg.
Barátom náthaszerű tüneteket tapasztalt, pozitív lett a teszt. Néhány nappal később nehéz légzés miatt éppen 53. születésnapján került kórházba. Nem egészen két héttel később meghalt szív elégtelenségben. Pedig ő volt az egészség mintapéldája! Sportos alkat, pozitív életszemlélet, káros szenvedély és krónikus betegségek nélkül. :-o
Két másik kollégámnak pedig visszamaradt betegség a vírus után. Egyiknél tüdő probléma (ő túlsúlyos, magas várnyomással), másiknál máj gondok (ő előtte nem volt beteges). :-(
Unokaöcsém családjában mindenki elkapta (valószínű a kislány hozta haza az iskolából). Neje és a gyerekek kis nátha szerű tünetekkel megúszták, unokaöcsém viszont négy hétig szenvedett vele. Azóta jól van!
Természetesen, ezek a legrosszabb tapasztalatok. Mások, akik környezetünkben elkapták pár nap alatt túl lettek rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!