Tim. kérdése:
Torokfájás COVID után?
Figyelt kérdés
Akik átestek már a koronavírus-on volt akinek megmaradt a torokfájás?
2 hete gyógyultan meg, negatív tesztem is volt. 2-3 napig semmi bajom nem volt gyógyulás után, aztán jött egy nagyon erős torokfájás. Első pár napban fájdalomcsillapítóztam, aztán mebucaint szopogattam. És már egészet hozza szoktam a folyamatos fájdalomhoz.
Alapvetően egy torokfájással nem szoktam az orvoshoz rohanni, kikúrálom magamnak, de most számolok utána hogy lassan 2 hete van egy folyamatos torokfájásom.
Szóval volt valaki akinek megmaradt a torokfájás hosszabb időre?
2021. nov. 27. 22:03
1/2 anonim válasza:
Nekem a betegségem eleve egy nagyon erős torokfájással indult. Sose volt még olyan erős torokfájások, mint akkor.
Nekem ez a része elmúlt. A fulladás maradt meg és azóta is tart (6 hónapja voltam beteg).
2/2 anonim válasza:
Szerintem bakteriális felülfertőződés is lehet ha ennyire nem múlik. Lehet hogy jó lenne dokinak látnia bár nem is tudom hogy hogy lehet most személyesen elmenni dokihoz. Időpontra gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!