Sürű vizelési inger?
December elején kezdődött hogy nagyon sűrűn kell wc re járnom , utána 1 kicsit ilyen diszkomfort érzésem van mintha enyhén csípne vagy nem is tudnám megfogalmazni , és van mikor kicsit megmarad az érzés hogy még kell.
Most jutottam el urológushoz elozo heten kedden.
Megvizsgált , ultrahang , heréket , prosztata. Volt vizelet vizsgálat , nem talalhato bakterium. Azt mondta hogy a prosztata normal meretű. Írt ki antibiotikumot , proxelan vegbelkupot , meg valami pollecin vagy mit.
Szerinte 1 visszamaradt prosztatagyulladas.
Azt mondta h ezeket szedjem.
Mondta hogy legyek turelmes , mert kell idő.
Tegnap már szinte teljesen jó volt , kb 6-7x voltam wc n. Teljesen megörültem , az a furcsa érzés is eltűnt .
Viszont mára megint visszajött ez a gyakori , meg a fura érzés is. Éjszaka is ált. 1x fel kell kelnem .
Ezen kivul semmi panaszom.
Van vkinek tapasztalata? Vagy volt hasonlo? Mi tortent vele?
Kezdek egyre ketsegbeesett lenni , nagyon elszomorit. Szeretnem visszakapni a regi eletem.
Elore is koszi
26/F
Hát ezt nem tudom neked megmondani. A kórlapon az can hogy bakterium nem tenyészett ki. A vizelet nem tartalmaz antibiotikumot , vagy antibiotikum gatlasat segito anyagot.
Ennyi
Antibiotikum szaporodasat gatlo anyagot.
Bocsanat
Azt mondta hogy nem mindig mutatja ki a tenyészés , és a biztonság kedvéért szedjek végig 1 kúrát.
Egész életemben? Jézusom akkor inkább lelövöm magam.
Pont ez az hogy nem fáj meg semmi. Csak ez hogy sűrűn kell menni. Mikor ott voltam , vizeles utan meg uh zta a hólyagot és azt mondja teljesen kiürült. A veséimet is megnezte , azt mondja rendben.
Egyik pillanattról a másikra jött ez a rémálom... sokat iszok egyebként , mert mondták hogy rengeteget kell. Ma is megittam 2 es fel liter vizet meg egy nagy adag levest , 3 deci jegeskavet , es 2x 3 deci feherjeturmixot.
Tudom a kave nem jó , de nem.bírom ki. Lehet nem kene ennyit innom , probaljam hogy nem iszok ilyen sokat?
Jah egyebkent koszi , ment a zöld mindenkinek.
Aki hozza tud meg szolni ne tartsa magaba
Az a baj manapság,nem forditanak elég időt a kivizsgálásra .
Erre mondják csak olyan rutin vizsgálat volt,aztán felírunk valamit,ami vagy használ,vagy nem.Ha visszamaradt pr.gyulladástól volt,akkor a azt jelenti,hogy ezelőtt sem kezeltek ki tökéletesen.
Úgy is mondhatom egy időre tünet mentessé tettek.
A baktériumok hónapokig tudnak szunnyadni,beágyazódnak a prosztata mirigy állományába .Majd hírtelen aktivizálják magukat.
Vannak esetek amikor 1 baktérium kitenyésztés nem is hozza meg az eredményt.Ennek az a lényege,megtalálni a bajt okozó baktériumot,és erre adni megfelelő gyógyszert.Tehát nem csak úgy rutinból.
Ismételten koszi a valaszokat! :)
Jó persze eltúlzom, csak annyira idegeörlő.
Igen sajnos tuti hogy el lett b@szva , mert tavaly is volt januarba 1x , de akkor extremen durvan , ugy egetett csipett , tenyleg akkor pisilni se tudtam csak alltam a wc elott , es csepp se jott. Akkor elmentem haziorvoshoz , irt fel sztem antibiotikumot (hulye voltam , nem foglalkoztam vele miaz) abbol beszedtem es kb 2 nap mulva semmi , mintha elvagtak volna. Lehet vegig se szedtem , nem emlekszem mar. Es most decemberbe ujra kijott , megint kijott ( ez nem.volt olyan durva mint 1 eve)elmentem megint (ez masik orvos volt mar) irt fel 1 doboz antit , beszedtem , jobb lett de kb az utolso szem utan 2 nappal.megint jott az erzes , es mondta hogy menjek urologiara.
Igen ennyi hogy gyakran kell vizelnem , es furcsa kisse egeto erzes van utana , de kozbe nem. Fájdalom semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!