Állandó vizelési inger?
28 eves ferfi vagyok. 2 hete ugy ereztem felfáztam , elmentem orvoshoz írt ki antibiotikumot meg gyulladas csokkentot , vizeletre azt mondta hogy kicsit gennyes. Vegig szedtem el is mult szinte teljesen , majd ra 2 napra megint elojott. Felhivtam mondta hogy menjek urologiara , meg felirt meg 1 adag antit. Nem kezdtem el szedni , itthon van meg.
Na most urologiara februar elejere kaptam idopontot ...
Igazabol mar nem.olyan rossz mint volt , nem csíp vagy hasonlo. Csak nagyon gyakran kell vizelnem , meg utana kicsit kellemetlen érzes , nem tudnam megfogalmazni azt az érzést. Jön rendesen , nem akadozik , nem csak pár csepp.
Sokat iszok , vettem tozegafonyat , kis viragufuzike teat iszom , de nem akar elmulni. Nagyon idegesito. Pisilek es utana szinte rogton megint bennem van az érzés.
Mit csináljak amig nem jutok orvoshoz?
Sajnos nem tudok mást javasolni,mint a sok folyadék fogyasztást.Át kell mosatni a húgyuti rendszert.Mosódjanak ki a baktériumok.
Ez sajnos nem könnyen gyógyuló betegség.Az e.ü. meg olyan amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!