Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért kisebb a farkam már...

Miért kisebb a farkam már hónapok óta?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok, és az elmúlt 10+ évben bármikor lemértem, mindig 14,5 cm volt. Nem méregettem napi szinten, csak néha. Ősszel is megmértem, 13,5 cm volt már csak. Azóta gyakrabban méregetem, de mindig ennyi.

Azért örülnék neki, ha visszakapnám a régi méretemet, mit lehetne tenni?

2022. jan. 13. 09:19
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

9.: A zsugorodás is ugyanolyan probléma. Persze 1 centi még nem a világ, de lehet valamilyen komolyabb gondnak is az előjele akár. Nem biztosra mondom, mert nem vagyok orvos, te igen?

10.: 14.5 centisen is ugyanolyan kemény volt, mint most. Azért jobban örülnék neki, ha megint ugyanekkora lenne. Valahogy megnyugtatóbb lenne, mint a ne foglalkozz vele és hasonlókat olvasni.

2022. jan. 13. 10:12
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem zsugorodás! 1 cm az semmi. Simán lehet mérési hiba. Most azért mérsz mindig "csak" 13,5 centit, mert már rá vagy kattanva a témára, hogy tuti kisebb lett.

Egyébként van barátnőd? Élsz szexuális életet? Gondolom, nem. Mert akkor használnád és nem méregetnéd.

2022. jan. 13. 10:15
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nöként írom, SOHA nem mértem egyetlen partnerem farkát sem fogalmam sincs, hány cm-esek voltak, mert semmi értelme sincs! Fontosabb, hogy jól használd, mint a méret.

Másrészt ha híztál netán 2-3 kilót, az már adhat ennyi különbséget, szóval értelmetlen az egész problémázásod.

Mellesleg olyan betegség sincs, ami zsugorodással járna.

2022. jan. 13. 11:15
 14/17 anonim ***** válasza:
52%
Minek méregeted , szexelj ha van csaj és majd tudja az mi a sorsa.
2022. jan. 13. 15:08
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
Kis pöcs méregetők vagytok.
2022. jan. 13. 16:14
 16/17 anonim válasza:
17-27 évesen miért tartasz még a kis 7.-es, 13 éves susu wc-ben való pöcs méregetők szintjén?
2022. jan. 15. 22:57
 17/17 anonim ***** válasza:

Én nöként nem festem magam, azaz nem tud elfolyni a smink, szóval elvárom, hogy figyelj arra, amit írok!

Elöször is igen bunkó vagy.

Másodszor a sminknek semmi köze egy testrész méretéhez.

Harmadszor csak hülyék (vagy kiskamaszok) számára lényeges a méregetés, értelmes embernek nem.

2022. jan. 16. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!