Hogyan készüljek az iskolai orvosi vizsgálatra,előre szóltak fiúknál kuki,lányoknál punci ellenőrzés is lesz?
Kicsit izgulok, 18 éves fiúként is rossz dolog megélni.ebben a suliban minden évben van, egészségügyi, megelőzési céllal.
Néha előfordulnak durva sztorik.
Volt aki tart ezektől a vizsgálatoktól?
tegnap 18:33
Nem volt újdonság nekem legalábbis, van aki nem hiszi el hogy van ilyen van aki tapasztalta és a többi és a többi ...
Azonban amit linkeltél itt : [link]
"A 6-18 év közötti korcsoport esetén testi fejlettség és a nemi érettség vizsgálat alakalmával a teljes fizikális vizsgálat a nemi szervek megtekintését is magába foglalja. A vizsgálat alkalmával szülő, törvényes képviselő, illetőleg a törvényes képviselő által megjelölt személy jelenléte minden esetben elengedhetetlen, figyelemmel a gyermekeket, illetve a szülőket, törvényes képviselőket ilyen esetben megillető betegjogokra, nevezetesen az emberi méltósághoz való jog, a tájékoztatáshoz való jog, az önrendelkezési jog ne sérüljön."
Ilyet még sose hallottam és sose olvastam, hogy felmerült volna vagy hogy alkalmazták volna kötelező jelleggel a szülő / törvényes képvielő jelenlétét.
Nagyon felkészülni nem lehet. Talán annyit, hogy ne legyen nagyon szőrös. Fiúként neked szerintem nem kell leborotválni de azért az lehet ciki, ha osztálytarsaid látják, hogy egy dzsungel van ott.
Elég ciki de hamar túl lehet lenni rajta.
Anno nalunk is voltak ilyen vizsgálatok gimiben és általánosban is. Igen picit izgul ilyenkor az ember, de vegulis értünk volt és senki nem problemazott ezen.
Reggel mosakodj meg és tiszta alsó.
Mi többen voltunk bent egyszerre, de amíg ott vizsgált a doki a többiek elfordultak.
Felkészülni nagyon nem lehet, csak amit irtak paran, hogy legyen tiszta minden.
Dúrva történet, hát egy váratlan merevedés volt. Tudom, hogy mással is megesik meg normális de akkor elég kínos volt.
Kicsit tényleg kamunak tűnik a kérdés de azt nem értem, hogy ha valakinek nem volt ilyen, akkor miért biztos, hogy máshol sem volt. Sok helyen van azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!